Onderzoek over hulp krijgen

Afbeelding bij Onderzoek over hulp krijgen

Heeft u familieleden of mensen in uw omgeving die 60 jaar of ouder zijn? En hebben zij af en toe hulp nodig bij dagelijkse dingen, zoals boodschappen doen, afspraken maken, medicijnen halen of iets vertalen? Meld diegene dan aan voor een gesprek. Na het plaatsvinden van het gesprek ontvangt u een kadobon van €15,-!

Labyrinth voert een onderzoek uit onder mensen van Marokkaans-Nederlandse herkomst die af en toe hulp krijgen. Wij zijn vooral op zoek naar mensen van 60 jaar en ouder die hulp krijgen, bijvoorbeeld van hun familie of van organisaties.

Kent u zo’n iemand? Vraag dan of diegene een interview met ons wil doen. Het interview duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur en kan bij de persoon thuis plaatsvinden in verschillende talen (Nederlands, Berbers of Marokkaans-Arabisch). De persoon die meedoet aan het interview ontvangt zelf een cadeaubon van € 40,-

Als deze persoon toestemming geeft om benaderd te worden voor een gesprek, dan kunt u hem/haar hieronder aanmelden.

U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via 030 – 262 71 91. We hebben Berbers / Arabisch sprekende collega’s die het onderzoek kunnen toelichten.

Alvast bedankt!