Praat mee over wonen in Overvecht!

Afbeelding bij Wonen

Onderzoek wonen in Overvecht

Labyrinth onderzoekt in opdracht van Wijkraad Overvecht hoe het is om in de Utrechtse wijk Overvecht te wonen. Wij gaan graag in gesprek met de bewoners om zo een goed beeld te krijgen van alle positieve maar ook minder positieve aspecten van het wonen in Overvecht. Samen gaan we opzoek naar kansen!

Lijkt het u leuk om uw mening met ons te delen en te praten over uw wijk? Bent u ouder dan 16 jaar (65+ is ook welkom!)? Meld u dan nu aan via deze pagina of neem telefonisch contact met ons op via 030-2627191.

We gaan door middel van een groepsgesprek met u in gesprek. Het gesprek vindt in Overvecht plaats. Als bedankje voor uw deelname ontvangt u een VVV-bon ter waarde van €15,-.

Blijf ik anoniem?

We vinden het belangrijk dat u in alle openheid uw verhaal kunt vertellen. We garanderen daarom dat alles wat u zegt, in de verslaglegging niet terug te herleiden is naar uw naam. Uw privacy is dus volledig gewaarborgd.

Wat doet wijkraad Overvecht precies?

Wijkraad Overvecht adviseert de gemeente over zaken die spelen in de wijk Overvecht. Omdat zij bewoners of ondernemers zijn uit de wijk, weten ze aardig wat er speelt in de wijk en hebben ze een beeld van wat de bewoners in de wijk belangrijk vinden. Toch is dat onvoldoende om goed te kunnen adviseren. Daarom verrichten zij onderzoeken als deze.