Bereikbaarheid Utrecht Kanaleneiland

Afbeelding bij Bereikbaarheid Utrecht Kanaleneiland


Woon jij in Utrecht Kanaleneiland? En vind je het soms lastig om te reizen binnen en buiten de stad?

Doe dan mee aan ons onderzoek en krijg een kadobon van € 40,- *

Labyrinth doet op dit moment een onderzoek voor het Kennisinstituut voor Mobiliteitsbeleid (KiM). Het onderzoek gaat over bewoners van Kanaleneiland die bepaalde plekken niet altijd goed kunnen bereiken, zoals het ziekenhuis of het centrum van de stad.

Dit kan verschillende redenen hebben. Denk bijvoorbeeld aan de afstand, geen auto of fiets hebben, weinig openbaar vervoer, hoge kosten of moeite met lezen. Soms kan het ook te maken hebben met de buurt of plek waar je woont.

Heb jij soms problemen met vervoer? Kom je niet zo vaak de wijk of de stad uit terwijl je dat wel wilt? Vind je vervoer te duur? Labyrinth wil graag met jou praten over deze onderwerpen.

Het gesprek

Het gesprek kan plaatsvinden bij jou thuis, op het kantoor van Labyrinth, op een andere plek, of online via een laptop of computer. Het gesprek zal ongeveer één uur duren.

Tijdens het gesprek vragen we welke activiteiten je wekelijks doet (denk aan werken, school, sporten of boodschappen doen), en welke activiteiten je niet zo vaak doet. Ook stellen we vragen over het vervoer dat je gebruikt.

Na afloop van het gesprek krijg je een VVV-kadobon van € 40,-

Vragen?

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Judith Khajavi (ik spreek Nederlands, Engels en Turks):

Telefoon: 030- 202 8312

Email: j.khajavi@labyrinthonderzoek.nl


*Je krijgt een kadobon van € 40,- als je wordt uitgekozen voor een gesprek en dit heeft plaatsgevonden. Je komt in aanmerking voor een gesprek als je in Utrecht Kanaleneiland woont, tussen de 18 en 70 jaar oud bent, en (soms) problemen ervaart met je vervoer binnen of buiten de stad.

Interesse?

Heb je interesse om mee te doen? Vul dan het aanmeldformulier hieronder in.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.