Labyrinth zoekt Syrisch-Arabisch sprekende projectmedewerker

Afbeelding bij Labyrinth zoekt Syrisch-Arabisch sprekende projectmedewerker

Houd jij je graag bezig met maatschappelijke vraagstukken? Beheers je zowel de Syrisch-Arabische als Nederlandse taal? Ben je sociaal en organisatorisch sterk? Doe je graag afwisselend werk en bewaar je gemakkelijk het overzicht? Dan ben jij misschien de projectmedewerker die wij zoeken!

Wat doet Labyrinth?

Labyrinth is een maatschappelijk betrokken onderzoeks- en adviesbureau gevestigd in Kanaleneiland, Utrecht. We doen onderzoek naar vraagstukken die te maken hebben met thema’s zoals wonen, integratie, cultuur, diversiteit en duurzaamheid. We voeren kwantitatief en kwalitatief onderzoek uit in heel Nederland en Vlaanderen. Zowel face-to-face als online en via de telefoon.

Onze onderzoeksprojecten lopen uiteen van grootschalige surveys tot meer kleinschalige studies op basis van diepte-interviews en focusgroepen. We voeren onderzoeksprojecten uit voor overheden, (semi-)publieke organisaties en het bedrijfsleven. Ook assisteren wij (onderzoeks)instellingen bij de werving van respondenten.

Labyrinth vindt het belangrijk om een stem te geven aan mensen die niet altijd in onderzoek worden gehoord. “Niet praten over hen, maar met hen” is bij ons het credo. Om dit te bereiken werkt ons kleine team van onderzoekers en projectleiders samen met een groot team van meertalige interviewers. Samen weten wij als geen ander iedereen bij onderzoek te betrekken.  

Momenteel zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste allround projectmedewerker met kennis van de Syrisch-Arabische en Nederlandse taal.

Wat ga je doen als projectmedewerker?

Als projectmedewerker ben je een belangrijke ondersteuning van onderzoekers/ projectleiders voor één of meerdere projecten. Je helpt bij het uitvoeren van alle voorkomende onderzoekswerkzaamheden. Denk hierbij aan het werven en inplannen van respondenten voor focusgroepen en interviews (kwalitatief onderzoek), het werven en aansturen van interviewers en het coördineren van het veldwerk bij grootschalige kwantitatieve onderzoeksprojecten. Ook het regelen van vertalingen en het controleren van transcripten en data behoort tot je verantwoordelijkheden. Daarnaast draag je zorg voor verschillende administratieve- en facilitaire taken.

Voor een aantal onderzoeksprojecten is kennis van de Syrisch-Arabische taal noodzakelijk. Andere onderzoeken, en de communicatie binnen het team van Labyrinth, zijn geheel in het Nederlands. We zoeken daarom een medewerker die beide talen uitstekend beheerst in zowel woord als geschrift.

Onze ideale projectmedewerker:

 • Is woonachtig in Utrecht of omstreken;
 • spreekt en schrijft Nederlands op minimaal C1 niveau;
 • spreekt en schrijft Syrisch-Arabisch op minimaal C1 of moedertaalniveau;
 • heeft affiniteit met onze werkvelden, ervaring met onderzoeksprojecten onder migranten- en vluchtelingengroepen;
 • heeft sterke communicatieve vaardigheden en vindt het leuk om in een team te werken;
 • heeft sterkte organisatorische talenten en leiderschapskwaliteiten;
 • heeft passende werkervaring en / of relevante (afgeronde) opleiding;
 • is goed in staat om zelfstandig en proactief te werken;
 • is stressbestendig en flexibel, geen 9 – 5 mentaliteit;
 • kan goed omgaan met Office-programma’s, kennis van survey- of data-analyse software is een pré;
 • is zorgvuldig maar weet ook van aanpakken;
 • is minimaal 4-dagen (32 uur) per week beschikbaar en bereid om ook in avonden- of weekenden te werkzaamheden te verrichten.

Wat kan je verwachten als projectmedewerker bij Labyrinth?

 • Werken in een gezellig, dynamisch en divers team.
 • In korte tijd veel ervaring op doen door het uitvoeren van diverse werkzaamheden binnen uiteenlopende werkvelden.
 • Marktconform salaris, afhankelijk van ervaring.
 • Een tijdelijk aanstelling, met uitzicht op verlenging en groei binnen de organisatie.

Zie jij jezelf wel als de nieuwe projectmedewerker van Labyrinth? Stuur dan een mail met je CV en een motivatiebrief. Een leuk filmpje mag ook! Mailen kan naar personeel@labyrinthonderzoek.nl

Heb je nog vragen? Stuur een mailtje of bel naar 030 – 262 71 91 en vraag naar Debberah ten Velthuis of Judith Khajavi.

Deadline voor sollicitaties: tot en met 12 juni 2022.