Vragenlijst testen in het Marokkaans-Arabisch

Afbeelding bij Vragenlijst testen in het Marokkaans-Arabisch

Woon je in Vlaanderen? Ben je Marokkaans-Arabischtalig? En wil je een vragenlijst met ons testen? Meld je dan snel aan!

Wanneer?

Op 5 en 6 januari 2022 testen we de vragenlijst. Hiervoor zoeken we mensen die Marokkaans-Arabischtalig zijn.

Waarvoor?

Onderzoeksbureau Labyrinth voert voor de Vlaamse Overheid het onderzoek: ‘Samenleven in Diversiteit’ uit. Duizenden mensen in Vlaanderen met verschillende achtergronden en leeftijden kunnen volgend jaar meedoen met het onderzoek. We willen graag weten of de vragenlijst begrijpelijk is voor iedereen. Daarom gaan we de vragenlijst goed testen. Hier kan jij ons mee helpen! Als dank krijg je een Colruyt geschenkkaart van € 50,- *.

Wie nog meer?

Naast het Nederlands en het Marokkaans-Arabisch wordt de vragenlijst ook in andere talen aangeboden die door veel migrantengroepen in Vlaanderen worden gesproken, namelijk Turks, Pools, Roemeens, Dari en Pasjtoe en Frans voor mensen met een Congolese achtergrond. Ken jij mensen die ook in een van deze talen kunnen testen? Dan mogen die zich ook snel aanmelden!

Wat houdt het testen in?

Samen met een onderzoeker van Labyrinth ga je vragenlijst testen. Dit doe je online, vanachter je laptop of computer thuis. Samen met de onderzoeker loop je de vragenlijst door en geef je aan of je de vragen duidelijk vindt of niet. De onderzoeker maakt hiervan notities. Op basis daarvan kan de vragenlijst worden aangepast.

Het testen duurt ongeveer 2 tot 3 uur. Als dank voor je tijd en inzet krijg je een Colruyt geschenkkaart van € 50,- thuisgestuurd.

*Je ontvangt een Colruyt geschenkkaart van € 50 als je geselecteerd bent voor het testen. Om geselecteerd te worden dien je aan alle genoemde voorwaarden hierboven te voldoen en je moet beschikbaar zijn op de bovengenoemde testdagen.