Vrouw in de bouw

Afbeelding bij Vrouw in de bouw

Wil jij meepraten over vrouwen in de bouw? Werk je in loondienst bij een bedrijf in de bouw of infra? Of heb je in de bouw gewerkt maar ben je gestopt? Dan willen we graag met jou in gesprek, want jouw ervaring is veel waard!

Deel je ervaring met ons

We zoeken deelnemers die willen vertellen over hun ervaringen als vrouw in de bouwwereld, maar ook over hoe er wordt omgegaan met andere verschillen tussen collega’s. Wat gaat er goed, en waar liggen verbeterpunten? Met de resultaten van het onderzoek schrijven we een advies met concrete handelingsperspectieven voor bouwbedrijven.

We zoeken zowel deelnemers die op dit moment in de bouw en infra werken, en deelnemers die zijn gestopt en wat anders zijn gaan doen. We zoeken zowel bouwplaats- als UTA-medewerkers.

In een groepsgesprek ga je samen met andere vrouwen in de bouw praten over jullie ervaringen. Dit duurt ongeveer anderhalf uur. We organiseren twee groepsgesprekken:

Donderdag 6 april, Utrecht: voor vrouwen die in de bouw en infrawerken
Zaterdag 15 april: Arnhem, voor vrouwen die niet meer in de bouw en infra werken

Voor je deelname krijg je een VVV-cadeaubon van € 40,-. Ook worden je reiskosten vergoed, van jouw woonplaats naar de locatie van het groepsgesprek.

Heb je vragen? Neem dan contact op via bouw@labyrinthonderzoek.nl of bel naar 030-262 71 91 en vraag naar Tamar of Angila.

Meld je hieronder aan