Wervingsformulier Maryland – Syriërs in Nederland

Voor een onderzoek in samenwerking met de Universiteit van Maryland, is Labyrinth benieuwd hoe Syriërs die de afgelopen jaren naar Nederland zijn gekomen het land ervaren en denken over hun contact met Nederlanders. Kom jij uit Syrië en wil jij je mening hierover delen voor een onderzoek? Neem dan deel aan een van onze focusgroepen. Voor uw deelname ontvang je een bon ter waarde van €40. De focusgroep duurt ongeveer 2 uur en vindt plaats op woensdag 4 september om 13.00 in Utrecht. Geef je nu op via onderstaand formulier.

Indien je wordt geselecteerd om deel te nemen aan het onderzoek neemt Labyrinth contact op. Er worden ongeveer 8 mensen uitgenodigd.

Wil je meer informatie over het onderzoek? Neem dan contact op met Labyrinth via info@labyrinthonderzoek.nl of bel naar 030 – 262 71 91.

Om deel te kunnen nemen aan het onderzoek verzoeken we u enkele achtergrondgegevens te geven. De gevraagde gegevens worden – tenzij u aangeeft benaderd te willen worden voor ander onderzoek – alleen gebruikt voor werving voor dit onderzoek  en uiterlijk 3 maanden na de afronding hiervan verwijderd. Alleen het onderzoeksteam zal toegang hebben tot deze gegevens.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.