Aanmelden groepsgesprekken Rotterdam

Afbeelding bij Aanmelden groepsgesprekken Rotterdam

Wat maakt jou tot Rotterdammer? Hoe verbonden voel jij je met de stad? Wat vind je van je leven in Rotterdam? Of van groen in de stad? En hoe leven Rotterdammers samen in een diverse stad?

De Gemeente Rotterdam wil graag inzicht in de antwoorden op deze en soortgelijke vragen. Daarom organiseert Onderzoeksbureau Labyrinth groepsgesprekken. In deze gesprekken delen diverse Rotterdammers hun ervaringen met diversiteit, met elkaar samenleven en discriminatie in de stad. Ook vragen wij Rotterdammers om mee te denken over wat er nodig is voor het ontspannen samenleven in een diverse stad als Rotterdam.

Wil jij deelnemen aan een groepsgesprek en je mening delen? Met jouw deelname draag je bij aan meer begrip voor de ervaringen en wensen van diverse Rotterdammers. Dit is waardevolle inbreng voor de Gemeente Rotterdam, vooral voor het maken en uitvoeren van haar beleid. Daarnaast ontvang je voor je deelname een waardebon van €40,-. 

Je kunt je aanmelden voor deelname aan een groepsgesprek door op her formulier hieronder in te vullen. Omdat we graag willen dat zoveel mogelijk verschillende Rotterdammers aan de groepsgesprekken meedoen stellen we ook enkele, extra persoonlijke vragen.