Aanmelden voor interview Kennisinstituut Mobiliteitsbeleid

Steeds meer in de wereld gebeurt digitaal. Ook voor het reizen met het openbaar vervoer zijn meer digitale vaardigheden nodig. Wij zijn benieuwd naar uw mening over ov reizen en digitalisering, zoals bijvoorbeeld over de verschillende apps en digitale reisplanners die bij een reis met het openbaar vervoer horen. Wij gaan daarover graag met u in gesprek. Om deel te nemen aan een interview kunt u zich hieronder aanmelden.

Omdat wij verschillende soorten mensen willen uitnodigen voor het onderzoek stellen we hieronder vast wat vragen over wie u bent en wat u doet. Op basis daarvan maken we een selectie van mensen om te interviewen. Als u binnen de doelgroep van het interview past, nemen wij na uw aanmelding contact met u op. Als u niet goed bent met computers, mag iemand u helpen met invullen van dit aanmeldformulier. Of bel ons op 030 – 202 83 04 of  030 – 202 83 21 dan nemen wij uw aanmelding telefonisch met u door.

Een interview duurt een tot uiterlijk anderhalf uur en kan zowel telefonisch als op een zelfgekozen locatie plaatsvinden. De uitkomsten van het onderzoek worden door het Kennisinstituut Mobiliteitsbeleid gebruikt om inzicht te krijgen in de toegankelijkheid van het ov. Voor hun tijd en informatie willen wij deelnemers na afloop van een interview bedanken met een vvv-waardebon ter waarde van 25 euro.