Engelstalige interviewer met affiniteit met West-Afrikaanse culturen in Amsterdam

Afbeelding bij Engelstalige interviewer met affiniteit met West-Afrikaanse culturen in Amsterdam

Wil je graag interviewer worden voor een woonwensenonderzoek in de Bijlmer in Amsterdam? Spreek jij vloeiend Engels en heb jij affiniteit met West-Afrikaanse culturen? Solliciteer dan nu voor de functie van interviewer bij Labyrinth.

Het onderzoek

Labyrinth voert voor een woningcorporatie een woonwensenonderzoek uit. De woningcorporatie wil graag weten wat de bewoners belangrijk vinden voor hun woning en hun buurt. We zijn daarom op zoek naar interviewers die in mei en juni vragenlijsten kunnen afnemen bij deze bewoners. In dit gedeelte van de Bijlmer wonen ook veel mensen met een West-Afrikaanse achtergrond, waaronder Ghanees. We zoeken daarom ook specifiek een paar interviewers die goed weten hoe ze contact kunnen leggen met mensen met een West-Afrikaanse achtergrond en de vragenlijst in het Engels af kunnen nemen, mocht dat nodig zijn..

Werkzaamheden

Als interviewer neem je face-to-face of telefonisch vragenlijsten af bij mensen. Je neemt de kwantitatieve vragenlijst af in het Nederlands, Engels of Spaans. Het interviewen vraagt om bepaalde vaardigheden. Zo is het belangrijk dat je de geïnterviewde op een vriendelijke en enthousiaste manier kan overtuigen om mee te werken aan het onderzoek. Verder is het belangrijk dat je beleefd en oprecht overkomt, vertrouwelijk met informatie kan omgaan en zorgvuldig vragenlijsten kan invullen. In deze periode hanteren we uiteraard de adviezen en maatregelen die het RIVM ons adviseert. Hiermee zorgen we ervoor dat we allemaal met een veilig en vertrouwd gevoel ons werk kunnen voortzetten.

Functie-eisen

 • Je hebt affiniteit met maatschappelijke onderwerpen (vragen over de arbeidsmarkt, onderwijs, diversiteit, leefbaarheid, gezondheid etc.).
 • Je bent communicatief, sociaal vaardig en cultuursensitief.
 • Affiniteit met West-Afrikaanse culturen
 • Je gaat nauwkeurig en zorgvuldig te werk.
 • Je bent in staat een eigen administratie bij te houden.
 • Je spreekt Nederlands en Engels.
 • Je bent flexibel inzetbaar voor minimaal 8 uur in de week (ook in de avonden en weekenden).
 • Je beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau.
 • Ervaring met het afnemen van interviews is een pré.
 • Vloeiend Spaans spreken is een pré.

Wat bieden we jou?

 • Een uitdagende- en leerzame baan.
 • Marktconform salaris.
 • Flexibele werkuren.
 • Verfijnen van je sociale- en communicatieve vaardigheden.

Interesse? 

Voldoe jij aan deze omschrijving? Je kunt solliciteren voor deze functie door onderstaand formulier in te vullen. Op deze manier krijgen we een goed en duidelijk beeld van je. Graag een Nederlands cv toevoegen.

De selectieprocedure bestaat uit een sollicitatieronde, een e-learningtraining, een face-to-face-training en een meeloopdag. De training vindt plaats op ons kantoor in Utrecht. Deze zullen waarschijnlijk april plaatsvinden. Hiernaast zullen wij ook vragen om een Verklaring Omtrent het Gedrag dat na het selectieproces voor je wordt aangevraagd. Als je de selectieprocedure succesvol doorlopen hebt, kan je starten met werken met als interviewer. Heb je vragen? Je kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Als je dit formulier invult, kom je ook in ons algemene interviewteam. Dit betekent dat we je ook voor andere onderzoeksprojecten kunnen benaderen. Als je niet voor dit onderzoek aan de slag kan, kan je dus misschien wel voor een ander onderzoek aan de slag.