Freelance vertalers gezocht

Afbeelding bij Freelance vertalers gezocht

Freelance vertalers gezocht voor uitbreiding pool Labyrinth

Labyrinth Onderzoek & Advies is een sociaal maatschappelijk onderzoeksbureau dat veel onderzoeken uitvoert onder migranten. Hiervoor vertalen we regelmatig vragenlijsten en andere onderzoeksmaterialen. Ter uitbreiding van onze pool zoeken wij freelance vertalers die affiniteit en ervaring hebben met onderzoek. U dient in het bezit te zijn van een vertaaldiploma.

We zoeken vertalers die Nederlands kunnen vertalen vanuit en/of naar:

  • Turks
  • Tigrinya
  • Frans (Waals)
  • Somalisch

Onze vragenlijsten worden vertaald nadat ze in een programmeertaal zijn gezet. Daarom is het een pré als u enige technische vaardigheden heeft. Voorafgaand aan elke vertaalopdracht wordt een korte instructie gegeven, omdat de context bij het vertalen van vragenlijsten van groot belang is. Onderdeel van de vertaalopdracht kan het bespreken van de vertaling bij ons op kantoor (Utrecht) zijn.

Bent u vertaler in één of meerdere van bovengenoemde talen en vindt u het leuk om opdrachten voor een onderzoeksbureau uit te voeren? Mail ons uw CV en de woord- en uurtarieven die u hanteert. Als u voldoet aan de eisen en we hebben een opdracht in uw taal, nemen we contact met u op om u uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek.

Heeft u nog vragen? U kunt bellen naar 030 – 262 71 91 en vragen naar Kristen Martina.

We zien uit naar uw sollicitatie!