Marokkaans-Arabisch sprekende interviewer gezocht

Afbeelding bij Marokkaans-Arabisch sprekende interviewer gezocht

Ga je graag in gesprek met mensen? Beheers je Nederlands en Marokkaans-Arabisch? Word dan nu een interviewer bij Onderzoeksbureau Labyrinth. We zijn vooral op zoek naar mensen die ook Tamazight spreken. Ook beheersing van het Frans is een pre.

Wil je interviewer worden voor een groot, divers en meertalig onderzoek in Vlaanderen?

Interesse? Student, Freelancer, Werkende Full-Time of Part-Time, met Pensioen? Iedereen is welkom om mee te doen! Deel je eigen tijd in.

Bel naar 0800-10065 of Mail naar job@labyrinthonderzoek.nl

Of vul het aanmeldformulier hieronder in.

Verdiensten:

Via AGO: €30,- per interview, €4,- per contactpoging, €100,- Colruytbon per 10 interviews. Reiskosten vergoeding €0,25 per km. Training vergoed! Verrassende eindbonus na 60 interviews.

Freelancer: €40,- per interview, €5,- per contactpoging, €100,- Colruytbon per 10 interviews. Reiskosten vergoeding €0,40 per km. Training vergoed! Verrassende eindbonus na 60 interviews.

In maart 2022 is Onderzoeksbureau Labyrinth begonnen met het veldwerk voor een onderzoek in Vlaanderen in opdracht van de Vlaamse Overheid. Labyrinth neemt een grootschalige bevraging af onder meer dan 5000 mensen uit diverse groepen. Doel van het onderzoek is om inzicht te krijgen in hoe het samenleven in diversiteit verloopt. De verschillende groepen zijn o.a. personen met een Turkse, Marokkaanse, Poolse, Roemeense, Congolese, Afghaanse en Belgische herkomst. Deze personen zijn van tevoren geselecteerd en per brief uitgenodigd om mee te doen aan het onderzoek.

De vragenlijst wordt ook vertaald in de volgende talen: Nederlands, Frans, Turks, Marokkaans-Arabisch, Pools, Roemeens, Dari en Pashto.

Wij zoeken interviewers met diverse achtergronden en van alle leeftijden. Interviewers die het leuk vinden om vanaf nu tot en met november 2022 voor dit onderzoek te werken.

Bel naar 0800-10065 of Mail naar job@labyrinthonderzoek.nl

Wat zoeken wij?

 • Je bent woonachtig in Vlaanderen.
 • Je hebt affiniteit met maatschappelijke onderwerpen (vragen over de arbeidsmarkt, onderwijs, diversiteit, leefbaarheid, gezondheid, geloof, etc.).
 • Je bent communicatief, sociaal vaardig en cultuursensitief.
 • Je spreekt zowel Nederlands als Marokkaans-Arabisch.
 • Als je ook Frans spreekt is dat een pre.
 • Je bent ouder dan 18 jaar.
 • Je gaat nauwkeurig en zorgvuldig te werk.
 • Je bent in staat een eigen administratie bij te houden.
 • Je bent flexibel inzetbaar voor minimaal 16 uur in de week (ook in de avonden en weekenden) en bereid om te reizen.
 • Een opleiding afgerond, student of relevante werkervaring.
 • Een auto tot je beschikking is een pre of je bent bereid om met het openbaar vervoer te reizen.

Daarnaast zijn deze vaardigheden ook belangrijk als interviewer:

Als interviewer neem je persoonlijk en zelfstandig de vragenlijst af bij mensen thuis. Je krijgt een aantal adressen en belt bij die woningen aan. Je legt beknopt het doel van het onderzoek uit en vraagt of de persoon op dat moment zin of tijd heeft om deel te nemen aan het onderzoek. Het is belangrijk dat je de persoon op een vriendelijke en enthousiaste manier kan overtuigen om deel te nemen. Verder is het belangrijk dat je beleefd en oprecht bent, vertrouwelijk met informatie kan omgaan en zorgvuldig vragenlijsten kan invullen.

In deze periode hanteren we uiteraard de geldende adviezen en beschermingsmaatregelen tegen de coronapandemie. Hiermee zorgen we ervoor dat we allemaal met een veilig en vertrouwd gevoel ons werk kunnen voortzetten.

Wat bieden we jou?

Je werkt alleen/zelfstandig in teamverband. Een uitdagende en een onvergetelijke ervaring! Marktconform salaris. Flexibele werkuren (zelf in te roosteren). Mogelijkheid om in je eigen regio te werken. Een gezellige werksfeer met leuke collega’s. Verfijnen van je sociale- en communicatieve vaardigheden.

Heb je interesse?

Voldoe jij aan deze omschrijving? Je kunt solliciteren voor deze functie door onder aan de pagina het online formulier in te vullen. Op deze manier krijgen we een goed en duidelijk beeld van je. Wij vragen je om alle vragen zorgvuldig en zo volledig mogelijk in te vullen. Daarnaast wordt er aan het einde gevraagd om je curriculum vitae (cv) te uploaden. Graag een Nederlands cv toevoegen.

En hoe gaat het nu verder?

Nadat je je aangemeld hebt, zullen wij je sollicitatie bekijken. Indien wij naar aanleiding van je aanmelding denken dat je geschikt bent, zullen wij je benaderen voor een sollicitatiegesprek. De selectieprocedure bestaat uit een sollicitatieronde, een e-learningtraining, een fysieke training met een groep (een deel mogelijk online) en een meeloopdag. Hiernaast zullen wij ook vragen om een uittreksel uit het strafregister die je na het selectieproces moet aanvragen. Als je de selectieprocedure succesvol doorlopen hebt, kan je starten met het werken als interviewer.

Heb je vragen? Je kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen via e-mail: job@labyrinthonderzoek.be. Of bellen naar: 0800-10065.

Of bekijk de website www.labyrinthonderzoek.nl

We kijken uit naar je aanmelding en hopen je te kunnen verwelkomen als onze Labyrinth collega in het Veldwerkteam SID 2022!
Vriendelijke groeten,

Namens het werving en selectieteam: Siham, Angila, Samater, Hanneke, Judith, Tom en Debberah!

Aanmeldformulier