Meepraten over vrijetijdsbesteding in Rotterdam?

Afbeelding bij Meepraten over vrijetijdsbesteding in Rotterdam?

Labyrinth is voor een onderzoek in opdracht van de gemeente Rotterdam op zoek naar inwoners van Rotterdam die het met ons willen hebben over hun vrijetijdsbesteding. Tijdens de gesprekken gaan we op zoek naar behoeften en wensen met betrekking tot vrije tijd. Hoe ziet jouw perfect dagje uit eruit? We gaan ook dieper in op vragen als: wat is voor jou kunst en cultuur? Zijn er activiteiten die je graag zou willen ondernemen die je nu niet doet? Zijn hier specifieke redenen voor?

Deelname duurt 1,5-2 uur. De gesprekken vinden plaats in Rotterdam. Als dank voor uw bijdrage ontvangt u een Bol.com bon ter waarde van €40.

U blijft anoniem!

Alles wordt anoniem verwerkt en zal nooit naar u terug te herleiden zijn.

Vragen?

Ben je geïnteresseerd maar heb je nog een vraag? Mail dan naar info@labyrinthonderzoek.nl of bel naar 030-262 71 91.

Meld u nu aan!

  • Persoonlijke informatie

  • PostcodeStad 
  • Vrije tijd

  • Deelname in onderzoek

  • Om contact met u op te kunnen nemen vragen we u om uw emailadres en telefoonnummer. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor dit onderzoek. Deelname aan het onderzoek is anoniem, uw naam en gegevens zullen niet terug te vinden zijn in de rapportage. Als we u ook voor onderzoeken in de toekomst mogen benaderen, kunt u dit hieronder aangeven. Anders worden uw gegevens twee maanden na afronding van het onderzoek uit ons systeem verwijdert.