Roemeens sprekende interviewer gezocht

Afbeelding bij Roemeens sprekende interviewer gezocht

Beheers je Nederlands en Roemeens?
Werk mee aan een groot onderzoek over diversiteit in Vlaanderen, deel je eigen tijd in en ontvang een goede beloning!

Waar zijn we naar op zoek?

Voor een grootschalig onderzoek in Vlaanderen is Labyrinth op zoek naar meertalige interviewers. Ga je graag in gesprek met mensen? Beheers je Nederlands en Roemeens? Word dan nu een interviewer bij Onderzoeksbureau Labyrinth. Ook freelancers worden aangemoedigd te solliciteren.

Wat ga je doen?

Als interviewer bij Labyrinth draag je bij aan een belangrijk maatschappelijk onderzoek rondom diversiteit in Vlaanderen. Je spreekt mensen aan en maakt hen enthousiast om deel te nemen aan het onderzoek. Ook neem je zelfstandig interviews af bij mensen thuis, in het Nederlands of het Roemeens. Je bereidt je thuis goed voor, zorgt voor een kloppende administratie en koppelt alle benodigde informatie op tijd terug aan de coördinatoren van het onderzoek. Je uren zijn flexibel in te delen en goed te combineren met studie of ander (freelance) werk. Als je wilt kan je bovendien onderdeel worden van onze interviewpool. Dan kan je meewerken aan andere onderzoeksprojecten. Je kunt dan zelf aangeven welke projecten je wel of niet wilt uitvoeren.

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiast en ondernemend persoon (18+) met uitstekende communicatieve vaardigheden. Iemand die goed kan vertellen waar het om gaat en mensen weet te motiveren. Je toont oprechte interesse in andere mensen en kan goed luisteren. Daarbij ben je in staat mensen op het gemak te stellen en in te spelen op verschillende situaties. Dat doe je met de nodige culturele sensitiviteit. Je werkt zorgvuldig en legt alles nauwkeurig vast. Tot slot, ben je flexibel inzetbaar voor tenminste 16 uur per week en bereid om te reizen.

Verder zijn de volgende kwaliteiten van belang:
– Je beheerst de Nederlandse taal
– Je beheerst het Roemeens
– Beheersing van het Frans is een pre
– Je bent digivaardig

Wat krijg je ervoor terug?

Bij Labyrinth werk je samen met een divers team met fijne collega’s. Er is sprake van een gezellige en informele werksfeer met veel teamspirit. Daarbij werk je bij dé partij in Nederland en België voor inclusief onderzoek. Een uitststekende gelegenheid om je (onderzoeks)vaardigheden te ontwikkelen. Je ontvangt hiervoor ook een training die wordt vergoed.

Verder ontvang je bij Labyrinth een marktconform salaris. Voor elk voltooid interview ontvang je €50,- en voor elke contactpoging €6,-. Voor elke 10 succesvolle interviews komt daar een Colruytbon van €100,- als bedankje bovenop. Na 60 succesvolle interviews ontvang je bovendien een verassende eindbonus. Kom je voor ons werken als freelancer? Dan ontvang je €60,- per interview en €7,- per contactpoging plus dezelfde bonussen.

Interesse?

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Vul dan onder het sollicitatieformulier in. Je wordt daarbij gevraagd een CV en een korte motivatie van max. een half A4 (of sollicitatievideo) in te dienen. Heb je vragen of wil je ons beter leren kennen? Bel naar 0800-10065 of mail naar job@labyrinthonderzoek.be.

We kijken uit naar je aanmelding en hopen je te kunnen verwelkomen als onze Labyrinth collega!
Vriendelijke groeten,

Namens het werving en selectieteam: Siham, Angila, Samater, Hanneke, Judith, Tom en Debberah!

Aanmeldformulier