Syrische respondenten gezocht voor focusgroepen

Afbeelding bij Diversiteit

Hoe denk jij over vrijheid? Wil je hierover graag met ons praten? Meld je dan nu aan!

Labyrinth Onderzoek & Advies organiseert focusgroepen in opdracht van het Sociaal en Cultureel Planbureau met Syrische statushouders.  De gesprekken gaan over het thema “vrijheid”. Dit onderwerp wordt in het gesprek op verschillende manieren benaderd en je kan hierover jouw ervaringen en mening delen.

De gesprekken zijn in het Arabisch. Ze duren ongeveer 2 uur en worden in Eindhoven of Utrecht gehouden . Als dank voor jouw deelname ontvang je een waardebon van €40. Wil je meedoen? Vul het onderstaande formulier in. Als je geselecteerd wordt voor deelname aan één van de gesprekken, nemen we contact met jou op. Heb je nog vragen? Bel ons op 030 – 262 71 91 of mail naar info@labyrinthonderzoek.nl

Focusgroepen SCP Syriërs

    U kunt meerdere dagen aanklikken. De definitieve datum wordt nog vastgelegd.
    Labyrinth slaat de gegevens die u in dit formulier hebt ingevuld op. Dit stelt Labyrinth in de gelegenheid om u op een later tijdstip telefonisch of per e-mail te benaderen. Alle door u verstrekte gegevens worden 2 maanden na afloop van het onderzoek verwijderd tenzij u toestemming heeft gegeven dat we uw gegevens mogen bewaren voor toekomstig onderzoek. In de tussentijd kunnen de door u verstrekte gegevens ten alle tijde op uw expliciet verzoek door Labyrinth worden verwijderd. Dit verzoek kan worden ingediend via info@labyrinthonderzoek.nl.