Vacature: full stack developer gezocht

Afbeelding bij Vacature: full stack developer gezocht

Labyrinth zoekt ter ondersteuning van haar team een software ontwikkelaar. Heb jij enige ervaring met het ontwikkelen van web-applicaties, vind je het leuk om zelfstandig aan de slag te gaan en om creatief na te denken over nieuwe technologische toepassingen voor een onderzoeksbureau? Dan is dit de baan voor jou!

Labyrinth onderzoek & advies is een onderzoeksbureau dat zich richt op sociaal-maatschappelijke vraagstukken. We nemen regelmatig enquêtes af door heel Nederland. Om de uitvoering van dit “veldwerk” te monitoren en te stroomlijnen, hebben we verschillende web-applicaties ontwikkeld. We zijn nu op zoek naar een part-time ontwikkelaar die deze applicaties wilt doorontwikkelen en onderhouden.

Werkzaamheden

Bij Labyrinth ga je na een inwerkperiode zelfstandig aan de slag als ontwikkelaar. De conceptuele ontwikkeling van de applicaties gebeurt in samenwerking met de onderzoekers van Labyrinth. Voor de technische ontwikkeling ben je zelf verantwoordelijk. Een “alles kunner” is hier dus op zijn plaats! Je krijgt de vrijheid om zelf technische keuzes te maken en gaat probleemoplossend te werk met specifieke usecases. Je bent tevens zelf verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van het ontwerp van de bestaande applicaties. Denk hierbij aan design ontwikkelen op  basis van Google’s Material Design en visualisatie met D3.JS. De applicaties en databases draaien binnen Microsoft Azure, je zal daarom ook verantwoordelijk zijn voor het bijhouden en optimaliseren van de services.

De werkzaamheden kunnen uitgevoerd worden vanuit ons kantoor in Utrecht of vanuit huis. Regelmatig overleg met de rest van het team is van belang.

De functie is in eerste instantie voor 24 – 32 uur per week voor 6 maanden. Als ontwikkelaar maak je een deel uit van een divers, jong en dynamisch team van een groeiend bedrijf. Er is ruimte om jouw creativiteit te gebruiken om met het team te zoeken naar kansen voor verdere technische innovatie in ons vakgebied. Toekomstige ontwikkeling van nieuwe applicaties voor het verzamelen van onderzoeksdata, en daarmee uitbreiding van de functie, behoort tot de mogelijkheden. Hier pro-actief over meedenken wordt op prijs gesteld.

Functie-eisen

  • Afgeronde HBO- of WO-opleiding in de richting van informatica, Communication Multimedia Design of een vergelijkbare opleiding.
  • Minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring.
  • Je kan goed zelfstandig werken en vindt het leuk om nieuwe dingen te leren.
  • We maken gebruik van de volgende stack: Angular, MongoDB, NodeJS, Angular Material. Je bent in staat om hiermee te werken of je deze snel eigen te maken.
  • Ervaring met opzetten van REST API’s.
  • Enige ervaring met beheren van een Ubuntu VPS met Nginx is een pré.
  • Ervaring met Microsoft Azure is een pré.
  • Affiniteit met onderzoek en data is een pré.
  • Kan goed vertaalslag maken tussen technische mogelijkheden en wensen van gebruikers en hierover helder communiceren.
  • Je bent enthousiast om oplossingsgericht een product door te ontwikkelen.

Solliciteer

Is deze functie wat voor jou? Solliciteer dan voor 5 augustus 2019 door je CV en motivatie te sturen naar personeel@labyrinthonderzoek.nl. Met vragen kan je terecht bij Larissa van Es via 030 – 262 71 91 of personeel@labyrinthonderzoek.nl.