Interviewers gezocht voor onderzoek onder standplaatsbewoners

Afbeelding bij Interviewers gezocht voor onderzoek onder standplaatsbewoners

Labyrinth gaat een behoefteonderzoek onder standplaatsbewoners in Amsterdam. Het gaat om woonwagenbewoners, kermis- en circusexploitanten. Voor dit onderzoek is Labyrinth op zoek naar enthousiaste interviewers die zelf tot deze groep behoren of er een binding mee hebben. Omdat het onderzoek in Amsterdam plaats vindt, mag je zelf niet in Amsterdam wonen.

Omschrijving

Als interviewer neem je face to face af bij mensen. Dit vraagt om bepaalde vaardigheden. Zo is het belangrijk dat je respondenten op vriendelijke en enthousiaste manier kan overtuigen om mee te werken aan het onderzoek. Verder is het belangrijk dat je vriendelijk, beleefd en oprecht overkomt, vertrouwelijk met informatie kan omgaan en zorgvuldig vragenlijsten kan invullen.

Functie-eisen

 • Je woont zelf op een standplaats of je hebt een binding met woonwagenbewoners, kermis- en circusexploitanten
 • Je bent communicatief en sociaal vaardig
 • Je gaat nauwkeurig en zorgvuldig te werk
 • Je bent in staat een eigen administratie bij te houden.
 • Je bent flexibel inzetbaar
 • Ervaring met het afnemen van interviews is een pré
 • Je woont niet in Amsterdam
 • Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar in oktober, november en december.

Interesse?

Voldoe jij aan deze omschrijving en lijkt het je leuk om voor ons aan de slag te gaan, vul dan onderstaand formulier in. Op deze manier krijgen we een goed en duidelijk beeld van je. Wij vragen je om alle vragen zorgvuldig en zo volledig mogelijk in te vullen. Voeg daarnaast je cv toe of geeft een korte omschrijving van je werkervaringen.

De procedure

Nadat je je aangemeld hebt, zullen wij je aanmelding bekijken. Indien wij naar aanleiding van je aanmelding denken dat je geschikt bent, zullen wij contact met je opnemen. Heb je vragen, dan kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Aanmelden interviewteam standplaatsenbehoefteonderzoek

  Je mening telt! Door deelname kan je meedenken over belangrijke maatschappelijke thema's, waaronder wonen, werkgelegenheid, gezondheidszorg, welzijn, onderwijs en multiculturele vraagstukken. Voor de meeste onderzoeken geldt dat wij de deelnemers hiervoor bedanken, bijvoorbeeld door de verloting van iPads of VVV-bonnen. *
 • Geaccepteerde bestandstypen: pdf, doc, docx.
 • Wil jij op de hoogte blijven van de onderzoeken van Labyrinth? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Deze versturen we zo'n vier keer in het jaar.
  Labyrinth slaat de gegevens die je in dit formulier hebt ingevuld op in haar wervingsbestand. Dit stelt Labyrinth in de gelegenheid om je op een later tijdstip telefonisch of per e-mail te benaderen. Alle door jou verstrekte gegevens worden na 18 maanden verwijderd tenzij er in die periode een arbeidsovereenkomst tot stand is gekomen op grond waarvan er andere regels gelden in relatie tot het bewaren van persoonsgegevens. In de tussentijd kunnen de door jou verstrekte gegevens te allen tijde op jouw expliciet verzoek door Labyrinth worden verwijderd. Dit verzoek kan worden ingediend via info@labyrinthonderzoek.nl.