Vacature: Labyrinth zoekt interviewers in de randstad

Afbeelding bij Vacature: Labyrinth zoekt interviewers in de randstad

Ben jij nieuwsgierig, luister je graag en woon je in of nabij de randstad? Word dan interviewer voor Labyrinth!

Waar gaat het over?

Labyrinth gaat in opdracht van een woningcorporatie een woonwensenonderzoek in Amsterdam uitvoeren. De woningcorporatie heeft het plan om de sociale huurwoningen in een van de buurten van Amsterdam te verbeteren. Om hiervoor een plan te maken, moet de woningcorporatie weten wat bewoners belangrijk vinden voor hun huis en voor hun buurt. Labyrinth gaat dit onderzoeken aan de hand van een vragenlijst die in de buurt uitgezet wordt. Bewoners kunnen online of met een interviewer meedoen.

Hoe werkt het?

Je krijgt van ons een tablet te leen. Met die tablet ga je een lijst met adressen langs in de wijk. Doordat alle adressen in dezelfde buurt zijn, heb je geen reistijd tussen de adressen. Elke keer dat je aanbelt aan de deur is een ‘contactpoging’. Je legt aan de deur uit waarvoor je komt en vraagt of je een interview af mag nemen. Misschien moet je meerdere keren langsgaan voordat je iemand thuis vindt. Als iemand thuis is en mee wilt doen dan kan je meteen een interview afnemen of een afspraak maken.  Het interview zul je doen aan de hand van een vragenlijst met gesloten antwoorden.

Wat zoeken wij?

  • Je kan goed communiceren en luisteren.
  • Je kan je eigen administratie bijhouden.
  • Je bent flexibel inzetbaar (liefst ook in de avond en het weekend)
  • Je bent minimaal 16 uur in de week beschikbaar.
  • Ervaring met het afnemen van interviews is een pré.
  • HBO/WO werk- en denkniveau is een pré.

Wat krijg je ervoor terug?

Je komt te werken in een divers team met fijne collega’s. Er is sprake van een gezellige en informele werksfeer met veel teamspirit. Daarbij werk je bij dé partij in Nederland voor inclusief onderzoek. Een uitststekende gelegenheid om je (onderzoeks)vaardigheden te ontwikkelen. Je ontvangt hiervoor ook een training die wordt vergoed. Bovendien werk je bij Labyrinth voor een goede en marktconforme beloning. Als je wilt kan je ook onderdeel worden van onze interviewpool. Dan kan je meewerken aan andere projecten. Je kunt dan zelf aangeven welke projecten je wel of niet wilt uitvoeren.

Interesse?

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Vul dan onder het sollicitatieformulier in. Heb je vragen of wil je ons beter leren kennen? Neem gerust contact op. Dat kan via het e-mailadres personeel@labyrinthonderzoek.nl. Je kan ook bellen naar: 030 – 760 07 81.

We kijken uit naar je aanmelding en hopen je te kunnen verwelkomen als onze Labyrinth collega!

Sollicitatieformulier