Voel jij je verbonden met andere Nederlanders?

Op internet en sociale media vinden soms heftige discussies plaats over verschillende onderwerpen. Groeit de samenleving hierdoor verder uit elkaar? En heeft dit ook effect op hoe we omgaan met mensen in het ‘echte leven’?

Kortom, hoe denk jij over jouw sociale verbinding met mensen in jouw dorp, op jouw werk, en in de Nederlandse samenleving als geheel? Met welke groepen voel jij verbinding, en met welke juist niet?

Woon je in een dorp? En wil je meepraten over deze onderwerpen?

Meld je dan hieronder aan voor één van onze groepsbijeenkomsten. De bijeenkomsten worden georganiseerd door het Sociaal en Cultureel Planbureau en Onderzoeksbureau Labyrinth en vinden plaats in Drachten (Friesland) op zaterdag 28 augustus en zondag 29 augustus van 14.00 tot 16.00 uur. De bijeenkomsten maken deel uit van een onderzoek naar sociale samenhang in Nederland.

Meld je snel aan, want er kunnen maar een beperkt aantal mensen meedoen aan de bijeenkomst! Je kan je aanmelden door het formulier hieronder in te vullen. (In dit formulier staan meerdere data en locaties. Je kan je aanmelden voor de data waarop jij beschikbaar bent).

Heb je nog vragen? Bel dan gerust naar Onderzoeksbureau Labyrinth: tel. 030 – 262 71 91 en vraag naar Judith, Tom of Samater.

Je ontvangt een cadeaubon van € 60 als je geselecteerd bent voor deelname en ook daadwerkelijk deelneemt aan de groepsbijeenkomst. Dan worden ook je reiskosten vergoed.

*Hier vind je meer informatie over hoe Labyrinth omgaat met aanmeldingen voor het panel.