Etnoteam

Afbeelding bij Etnoteam

Als u iedereen wilt bereiken met uw onderzoek

Labyrinth ziet nog steeds dat migrantengroepen bij veel onderzoeken en beleid niet worden bereikt. Dit gaat ten koste van de representativiteit en daarmee de waarde van uw onderzoek. Wist u bijvoorbeeld dat:

  • De visie van migrantengroepen in tal van belangrijke beleidsvraagstukken onderbelicht is?
  • Personen met een migrantenachtergrond in vrijwel al het onderzoek ondervertegenwoordigd zijn, terwijl zij in grote steden een van de belangrijkste bevolkingsgroepen zijn?
  • De eerste generatie personen met een migrantenachtergrondnu meer zorgbehoevend wordt, en de zorg nauwelijks is voorbereid op deze belangrijke klantgroepen?

Zijn migrantengroepen voldoende vertegenwoordigd in uw onderzoek en beleid? Met de inzet van het Etnoteam van Labyrinth bereikt u ook deze moeilijk bereikbare groepen! Of het nu gaat om eerste, tweede of derde generatie migranten, statushouders, vluchtelingen of expats.

Labyrinth Onderzoek & Advies heeft een zorgvuldig samengesteld Etnoteam beschikbaar voor het bereiken van alle onderzoeksdoelgroepen. Met de inzet van ons Etnoteam, dat bestaat uit hoogopgeleide meertalige interviewers met een bi-culturele achtergrond, garandeert Labyrinth een zo hoog en betrouwbaar mogelijke respons onder alle doelgroepen. Hoe dat kan? Doordat ons team letterlijk de taal spreekt en bekend is met de ‘culturele codes’ van uw doelgroep.

Daarnaast specialiseert Labyrinth zich in de werving van moeilijk bereikbare respondenten, zoals personen met een migratieachtergrond, jongeren, ouderen, laaggeletterden, lager opgeleiden, ondernemers, etc. We werven onder andere voor:

  • Online peilingen
  • Groepsgesprekken (focusgroepen)
  • Diepte interviews (1-op-1)

Contact?

Ieder onderzoek vraagt om een unieke aanpak. Daarom gaan we graag met u in gesprek. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wil je lid worden van ons Etnoteam? Je kan je hier aanmelden.