Etnoteam

Afbeelding bij Etnoteam

Als u iedereen wilt bereiken met uw onderzoek

Labyrinth ziet nog steeds dat migrantengroepen bij veel onderzoeken en beleid niet worden bereikt. Dit gaat ten koste van de representativiteit en daarmee de waarde van uw onderzoek. Wist u bijvoorbeeld dat:

  • De visie van migrantengroepen in tal van belangrijke beleidsvraagstukken onderbelicht is?
  • Migranten in vrijwel al het onderzoek ondervertegenwoordigd zijn, terwijl zij in grote steden een van de belangrijkste bevolkingsgroepen zijn?
  • De eerste generatie migranten nu meer zorgbehoevend wordt, en de zorg nauwelijks is voorbereid op deze belangrijke klantgroepen?

Zijn migrantengroepen voldoende vertegenwoordigd in uw onderzoek en beleid? Met de inzet van het Etnopanel van Labyrinth bereikt u ook deze moeilijk bereikbare groepen! Of het nu gaat om eerste, tweede of derde generatie mirganten, vluchtelingen of arbeidsmigranten.

Etnopanel

Labyrinth Onderzoek & Advies heeft voor u een zorgvuldig samengesteld Etnopanel voor onderzoek beschikbaar. Door de multiculturele samenstelling onderscheidt ons Etnopanel zich van andere onderzoekspanels. U kunt dit panel bevragen over de meest uiteenlopende onderzoeksthema’s. Het Etnopanel van Labyrinth is o.a. beschikbaar voor:

  • Online peilingen
  • Groepsgesprekken (focusgroepen)
  • Diepte interviews (1-op-1)

Etnoteam

Naast ons Etnopanel is het Etnoteam van Labyrinth beschikbaar voor het bereiken van uw onderzoeksdoelgroepen. Met de inzet van ons Etnoteam, dat bestaat uit hoogopgeleide meertalige interviewers met een bi-culturele achtergrond, garandeert Labyrinth een zo hoog en betrouwbaar mogelijke respons onder alle doelgroepen. Hoe dat kan? Doordat ons team letterlijk de taal spreekt en bekend is met de ‘culturele codes’ van uw doelgroep.

Contact?

Ieder onderzoek vraagt om een unieke aanpak. Daarom gaan we graag met u in gesprek. Neem vrijblijvend contact met ons op.