Syriërs en Eritreeërs gezocht

Labyrinth Onderzoek & Advies is op zoek naar Syriërs en Eritreeërs die hun mening willen delen over de Nederlandse samenleving en cultuur en de omgang met Nederlandse mensen. Het gaat om een onderzoek dat wordt uitgevoerd in samenwerking met de Universiteit van Amsterdam in opdracht van het Sociaal en Cultureel Planbureau.

Ben je Syrisch of Eritrees en ben je sinds 2014 in Nederland? Wil je je mening delen over de Nederlandse maatschappij en cultuur? Over je connectie met Nederlanders? Meld je dan aan via onderstaand formulier. Alle informatie die je deelt wordt met zorg behandeld. Je persoonlijke gegevens worden nooit aan anderen bekendgemaakt. Als dank voor je deelname ontvang je een gepaste vergoeding. Zo kan je kans maken op een iPad of zelfs €150 verdienen.

Het onderzoek bestaat uit verschillende fases. In de eerste fase vragen we de deelnemers een week lang (16  – 22 december) foto’s te maken van hun omgeving. Naar aanleiding van deze foto’s vinden er in januari interviews plaats met één van de onderzoekers. Je kan ook deelnemen door in januari een online vragenlijst in te vullen of in februari mee te doen met een groepsgesprek. Voor de verschillende onderdelen hebben we een passende vergoeding. Dit kan variëren van het kans maken op een IPad tot een waardebon van €150.

Wil je meedoen? Vul dan het onderstaande formulier in. Als je geselecteerd wordt voor deelname aan één van de fases van het onderzoek, nemen we contact met je op. Het onderzoek loopt van december 2019 tot februari 2020. Als je je nu aanmeldt kan het zo zijn dat we pas over een paar weken contact met je opnemen.

Heb je nog vragen? Bel ons op 030-262 71 91 of stuur ons een e-mail. Je kan  hierbij vragen naar Larissa van Es of Ileen Verbeek.