Vacature all-round projectmedewerker

Afbeelding bij Vacature all-round projectmedewerker

Waar zijn we naar op zoek?

Labyrinth zoekt een all-round projectmedewerker die het leuk vindt om te helpen bij onze onderzoeken en projecten. In deze functie ben je een belangrijke ondersteuning van de onderzoekers en projectleiders voor één of meerdere projecten. Soms voer je onderzoekstaken uit, voornamelijk kwantitatief, maar misschien ook kwalitatief. Mogelijk help je ook met het programmeren van vragenlijsten. Verder ben je ook veel bezig met het organiseren van veldwerk. Zo ben jij het eerste aanspreekpunt voor de interviewers die op de veldwerkprojecten werken en help je mogelijk mee aan kwaliteitscontroles van het veldwerk.

Wie ben jij?

Je ben een echt organisatietalent en pakt makkelijk verschillende soorten taken op. Je hebt bijvoorbeeld een sociaal-wetenschappelijke opleiding afgerond, of ervaring met onderzoekstaken. En vindt het leuk om je bezig te houden met uiteenlopende maatschappelijke vraagstukken. Je bent communicatief vaardig en weet hoe je interviewers kan motiveren en begeleiden, ook als ze een hele andere achtergrond hebben dan jijzelf. Je hebt ervaring met Excel en liefst ook met SPSS. Tot slot, is meertaligheid een pre, beheersing van het (Marokkaans of Syrisch)-Arabisch en Tamazight in het bijzonder.

Wat bieden we jou?

Labyrinth is dé partij in Nederland en België voor inclusief onderzoek. Je komt er te werken in een divers en multidisciplinair team met fijne collega’s. Er is sprake van een gezellige en informele werksfeer met veel teamspirit. Het werk bij Labyrinth is afwisselend. Je werkt zelfstandig of met collega’s aan verschillende projecten voor diverse opdrachtgevers. Je ontvangt een marktconform salaris. Daarbij zijn er mogelijkheden voor hybride werken. Ook biedt Labyrinth ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling en kan je eventueel doorgroeien in een andere functie.

Zie jij jezelf wel als de nieuwe projectmedewerker van Labyrinth? Stuur dan een mail met je CV en een motivatiebrief, een leuk filmpje mag ook! Mailen kan naar personeel@labyrinthonderzoek.nl. Heb je nog vragen? Stuur een mailtje of bel naar 030 – 262 71 91 en vraag naar Debberah ten Velthuis of Judith Khajavi.

We willen je vragen om uiterlijk 18 september te solliciteren. We zullen de komende weken sollicitaties al doorlopend in behandeling gaan nemen. Wacht dus niet te lang met solliciteren!