Vacature junior/medior onderzoeker

Afbeelding bij Vacature junior/medior onderzoeker

Waar zijn we naar op zoek?

Labyrinth zoekt een ondernemende onderzoeker met een passie voor beleidsgericht en/of praktijkgericht onderzoek. Een kwantitatief geschoolde onderzoeker die energie krijgt van data-gedreven inzichten en zich graag verdiept in uiteenlopende maatschappelijke vraagstukken. We zoeken iemand die in staat is zelfstandig onderzoeksprojecten uit te voeren of de ambitie heeft om hiernaartoe te groeien. Bij voorkeur heb je interesse en ervaring in één van de volgende gebieden: woningbouw en stedelijke vernieuwing, participatie en buurtontwikkeling, zorg en welzijn en/of sociale veiligheid en leefbaarheid. Naast het organiseren en uitvoeren onderzoek, draag je zorg voor het contact met de klant en lever je een actieve bijdrage aan de acquisitie en het opstellen van offertes.

Wie ben jij?

Onze nieuwe collega is een enthousiaste en ondernemende onderzoeker met een hart voor maatschappelijke vraagstukken. Je bent goed in het organiseren van onderzoeksprojecten en bent gemotiveerd om deze zelfstandig en in teamverband uit te voeren. Hierbij heb jij oog voor de relatie met de opdrachtgever. Jij hebt een afgeronde WO-opleiding en misschien al een aantal jaar werkervaring. In deze periode heb je veel geleerd over het doen van kwantitatief onderzoek. Je vindt het leuk om vragenlijsten te ontwikkelen, kan goed uit de voeten met SPSS, en bent in staat op een heldere manier resultaten te rapporteren. Ook ben je flexibel ingesteld en deins je er niet voor terug om je op meer kwalitatief onderzoeksterrein te begeven. Tot slot, is meertaligheid een pre, beheersing van het (Marokkaans)-Arabisch en Tamazight in het bijzonder.

Wat bieden we jou?

Labyrinth is dé partij in Nederland en België voor inclusief onderzoek. Je komt er te werken in een divers en multidisciplinair team met fijne collega’s. Er is sprake van een gezellige en informele werksfeer met veel teamspirit. Het werk bij Labyrinth is afwisselend. Je werkt zelfstandig of met collega’s aan verschillende projecten voor diverse opdrachtgevers. Je ontvangt een markconform salaris. Daarbij zijn er mogelijkheden voor hybride werken. Ook biedt Labyrinth ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling en kan je eventueel doorgroeien in een andere functie.

Zie jij jezelf wel als de nieuwe junior/medior onderzoeker van Labyrinth? Stuur dan een mail met je CV en een motivatiebrief, een leuk filmpje mag ook! Mailen kan naar personeel@labyrinthonderzoek.nl. Heb je nog vragen? Stuur een mailtje of bel naar 030 – 262 71 91 en vraag naar Debberah ten Velthuis of Judith Khajavi.

We willen je vragen om uiterlijk 18 september te solliciteren. We zullen de komende weken sollicitaties al doorlopend in behandeling gaan nemen. Wacht dus niet te lang met solliciteren!