Vacature projectleider veldwerk

Afbeelding bij Vacature projectleider veldwerk

Waar zijn we naar op zoek?

Labyrinth zoekt een proactieve projectleider voor haar veldwerkprojecten. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van (grootschalig) veldwerkonderzoek. Je geeft actief vorm aan het algehele onderzoeksproces, draagt zorg voor de ontwikkeling en aansturing van diverse en meertalige project- en interviewteams, en adviseert en stemt af met opdrachtgevers. Ook lever je in deze functie een actieve bijdrage aan de acquisitie en het verkrijgen van nieuwe onderzoeksprojecten.

Wie ben jij?

Jij bent een universitair opgeleid, ondernemend ingesteld en vindt het leuk om je onderzoeksmatig bezig te houden met uiteenlopende maatschappelijke vraagstukken. Als projectleider veldwerkonderzoek beschik je zowel over organisatorische als onderzoekskwaliteiten. Ook heb je een aantal jaren ervaring in het aansturen van veldwerkonderzoek en/of de innerlijke drive om hierin te groeien. Verder ben je communicatief sterk onderlegt. Je kan collega’s op een prettige wijze begeleiden en motiveren. Ook wanneer ze een hele andere achtergrond hebben dan jijzelf.

Wat bieden we jou?

Labyrinth is dé partij in Nederland en België voor inclusief onderzoek. Je komt er te werken in een divers en multidisciplinair team met fijne collega’s. Er is sprake van een gezellige en informele werksfeer met veel teamspirit. Het werk bij Labyrinth is afwisselend. Je werkt zelfstandig of met collega’s aan verschillende projecten voor diverse opdrachtgevers. Je ontvangt een marktconform salaris afhankelijk van je ervaring. Daarbij zijn er mogelijkheden voor hybride werken. Ook biedt Labyrinth ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling en kan je eventueel doorgroeien in een andere functie.

Zie jij jezelf wel als de nieuwe projectleider veldwerk van Labyrinth? Stuur dan een mail met je CV en een motivatiebrief, een leuk filmpje mag ook! Mailen kan naar personeel@labyrinthonderzoek.nl. Heb je nog vragen? Stuur een mailtje of bel naar 030 – 262 71 91 en vraag naar Debberah ten Velthuis of Judith Khajavi.

We willen je vragen om uiterlijk 18 september te solliciteren. We zullen de komende weken sollicitaties al doorlopend in behandeling gaan nemen. Wacht dus niet te lang met solliciteren!