Kan jij jezelf zijn op je werk?

Afbeelding bij Kan jij jezelf zijn op je werk?

Heb jij leuke collega’s met wie je prettig samenwerkt? Of ervaar je ook wel verschillen tussen jou en je collega’s? Vertel ons jouw ervaringen in een individueel interview en ontvang een cadeaubon van € 40,-! Een interview duurt ongeveer één uur en is anoniem.

Labyrinth doet in opdracht van het SCP (Sociaal en Cultureel Planbureau) een onderzoek over werk en hoe collega’s met elkaar omgaan. Hiervoor zoeken we mensen met verschillende beroepen en banen die meer dan 20 uur per week bij dezelfde werkgever werken.

Het interview kan op een dag, tijd en plek die jij makkelijk vindt. Tijdens het interview worden er vragen gesteld over het team waarin je werkt en over samenwerking tussen collega’s. Lijken jouw collega’s allemaal op elkaar, of verschillen ze juist van elkaar? We horen er graag meer over.

Meld je nu aan met onderstaand formulier. Als je in aanmerking komt dan nemen we telefonisch contact met je op. We zoeken mensen met verschillende beroepen, banen, leeftijden, woonplaatsen en achtergronden.

Het interview kan tijdens de zomer plaatsvinden, maar ook na de zomer (september-oktober). Als je in een bepaalde periode met vakantie bent, geef dat dan aan bij ‘opmerkingen’.

Heb je vragen over het onderzoek? of wil je je telefonisch aanmelden? Mail dan naar Judith via j.khajavi@labyrinthonderzoek.nl of bel naar 030-202 8312

AANMELDFORMULIER