Word interviewer

Ga jij graag in gesprek met mensen? Lijkt het jou leuk om interviews af te nemen? Solliciteer dan nu voor de functie interviewer en word een ambassadeur van Labyrinth!

Het onderzoek

Binnenkort starten wij het onderzoeksgedeelte van het project “Sociale interventies”. Dit doen wij in samenwerking met Sociaal Werk Nederland en in opdracht van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). Het project is tot stand gekomen op basis van de signalen dat specifieke groepen in de samenleving onvoldoende worden bereikt. Tijdens de coronacrisis is dit gegroeid en zichtbaarder geworden. Het gebrek aan vertrouwen, bereik en contact heeft direct effect in kwetsbare wijken. Wij gaan voor dit onderzoek in gesprek met inwoners van Weert, Alblasserdam, Schiedam, Rotterdam, Barneveld en Dantumadiel. Hoe kan die afstand overbrugd worden? Met welke interventies kunnen deze inwoners wel worden bereikt?

Wat ga je doen?

In een afwisselende rol ga je in gesprek met mensen en neem je vragenlijsten af. Op een vriendelijke en enthousiaste manier motiveer je mensen om mee te doen aan het onderzoek. Natuurlijk leg jij al hun antwoorden zorgvuldig vast en houd je een goede administratie bij. Voor het afnemen van de interviews gebruik je een tablet. Je kunt je werktijd flexibel invullen. Hierdoor is het goed te combineren met een studie of een andere (bij)baan.

Wie zoeken wij?

Jij bent een enthousiast en ondernemend persoon (18+) met uitstekende communicatieve vaardigheden. Iemand die goed en vriendelijk kan vertellen waar het om gaat en mensen weet te motiveren. Je toont oprechte interesse in anderen en kunt goed luisteren. Als echte doorzetter deins jij niet terug voor een nieuwe of onbekende situatie. Ook ben je goed in staat mensen op het gemak te stellen. Dat doe je met de nodige culturele sensitiviteit. Je kunt goed zelfstandig werken en voelt je verantwoordelijk om de stem van de respondent nauwgezet vast te leggen. Je bent flexibel inzetbaar voor minimaal 12 uur in de week (ook in de avonden en weekenden).  Als je meerdere talen spreekt is dat een pré.

Wat krijg je er voor terug?

Bij Labyrinth werk je samen in een divers team van fijne collega’s met verschillende achtergronden. Er is sprake van een gezellige en informele werksfeer met veel teamspirit en maatschappelijke betrokkenheid. Een uitstekende gelegenheid om je gespreks- en onderzoeksvaardigheden te ontwikkelen. Ook word je binnen onze uitgebreide training goed voorbereid voor je rol als interviewer. Natuurlijk krijg je ook een mooie marktconforme beloning.

Interesse? Zo werkt de inschrijving.

Word je geprikkeld en herken je jezelf in de bovenstaande omschrijving? Schrijf je dan in!

Nadat je je aangemeld hebt, zullen wij je sollicitatie bekijken. Indien wij naar aanleiding van je aanmelding denken dat je geschikt bent, zullen wij je benaderen. De selectieprocedure bestaat uit een sollicitatieronde, een online training, een face-to-face-training en een meeloopdag. De training vindt in de laatste week van maart 2023 plaats. Hiernaast zullen wij ook vragen om een verklaring omtrent het gedrag (VOG), die je ná het selectieproces moet aanvragen. Als je de selectieprocedure succesvol doorlopen hebt, kun je starten met het werken als interviewer. We bewaren je gegevens maximaal 18 maanden. Heb je vragen? Neem dan contact op via veldwerk@labyrinthonderzoek.nl of bel naar 030-262 71 91 en vraag naar Samater, Seyda, Damjan of Tom.