Vacature Interviewer

Vacature Interviewer

Wat ga je doen?

Als interviewer ga je bij respondenten langs om vragenlijsten af te nemen. Soms neem je ook telefonisch interviews af. Op een vriendelijke en enthousiaste manier motiveer je mensen om mee te doen aan het onderzoek. Natuurlijk leg jij al hun antwoorden zorgvuldig vast en houd je een goede administratie bij. Voor interviews op locatie gebruik je hiervoor een tablet. We spreken met mensen door het hele land, dus misschien ga je reizen. Waar en wanneer je werkt is afhankelijk van het project waaraan je deelneemt. Jij geeft zelf aan of een project bij jou past en je kan je werktijd flexibel invullen. Hierdoor is het goed te combineren met een studie of een andere (bij)baan.

Wie zoeken wij?

Jij bent een enthousiast en ondernemend persoon (18+) met uitstekende communicatieve vaardigheden. Iemand die goed en vriendelijk kan vertellen waar het om gaat en mensen weet te motiveren. Je toont oprechte interesse in anderen en kan goed luisteren. Als een echte doorzetter deins jij niet terug voor een nieuwe of onbekende situatie. Ook ben je goed in staat mensen op hun gemak te stellen. Dat doe je met de nodige culturele sensitiviteit. Je kan goed zelfstandig werken en voelt je verantwoordelijk om de stem van de respondent nauwgezet vast te leggen. Als je meerdere talen spreekt is dat een pre. Vaak nemen wij vragenlijsten namelijk ook af in andere talen dan het Nederlands. Denk bijvoorbeeld aan het Engels, Arabisch, Turks, Tigrinya, Pools of Roemeens. 

Wat krijg je er voor terug?

Bij Labyrinth werk je samen met een divers team met fijne collega’s met verschillende achtergronden. Er is sprake van een gezellige en informele werksfeer met veel teamspirit en maatschappelijke betrokkenheid. Je komt te werken bij dé partij in Nederland en België voor inclusief onderzoek. Hierdoor kan je mee werken aan tal van interessante culturele en maatschappelijke onderzoeksprojecten. Een uitstekende gelegenheid om je gespreks- en onderzoeksvaardigheden te ontwikkelen. Ook word je binnen onze uitgebreide training goed voorbereid voor je rol als interviewer. Natuurlijk krijg je ook een mooie marktconforme beloning. 

Interesse? Zo werkt de inschrijving.

Heb je interesse om aan de slag te gaan als interviewer? Je kunt je inschrijven voor onze interviewer pool door onder aan de pagina het online formulier in te vullen. Op deze manier krijgen we een goed en duidelijk eerste indruk van je. Aan het einde kan jij je curriculum vitae (cv) uploaden. Zodra wij voor een project op zoek zijn naar nieuwe interviewers en je geselecteerd wordt zullen wij je telefonisch benaderen. Naar aanleiding van dit gesprek kunnen wij je uitnodigen voor een sollicitatiegesprek. We bewaren je gegevens maximaal 18 maanden. Heb je vragen? Je kan natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Inschrijfformulier