Niet praten over hen, maar met hen. Dat is de filosofie van waaruit Nathan in 2003 Labyrinth oprichtte. Informatie halen bij de bron en eigen kracht staan voor Nathan centraal. Hij is sociaal geograaf en (inter)nationaal expert op het gebied van wonen, wijken, wijkeconomie, geldstromen, verdienmodellen, sociaal ondernemerschap en multiculturele vraagstukken. Daarnaast is hij initiator en conceptontwikkelaar van het toonaangevende Krachtstation met een eigen duurzaam verdienmodel en mede oprichter van Geldstromen door de Wijk.
Andrey is een man van visie. Als locatiemanager houdt hij zich vooral bezig met hoe Labyrinth kan blijven groeien en ontwikkelen. Met een bak aan ervaring op gebied van strategie bij grote internationale bedrijven wil hij onze organisatie naar een hoger niveau tillen. Dat begint met het goed zorgen voor iedereen die bij Labyrinth werkt, en met het nadenken over hoe we onze opdrachtgevers zo goed mogelijk tegemoet kunnen komen.
Andrey Pavlenko
Locatiemanager Utrecht
Faifoo heeft een sociologische achtergrond en is gepassioneerd over de thema’s ongelijkheid, inclusie en diversiteit. Haar enthousiasme zorgt ervoor dat ze voor allerlei onderwerpen open staat. Hierdoor is ze betrokken bij zowel de coördinatie van onderzoek als de verwerking van kwantitatieve en kwalitatieve data. Het praten met mensen inspireert haar, door deze verhalen om te zetten in rapportages kan ze op haar manier mensen en de samenleving helpen.
Şeyda heeft een achtergrond in Midden-Oostenstudies en heeft zich voornamelijk gefocust op de Turkse taal, cultuur en geschiedenis. Ze heeft kennis over de huidige staat van het Midden-Oosten (voornamelijk Turkije) en hoe de situaties de rest van de wereld kunnen beïnvloeden. Ze is enthousiast, weet wat ze wil en gaat er ook voor 100% voor. De ervaringen die zij heeft opgedaan in het veld neemt ze nu mee naar kantoor.
Zonder Fred zou Labyrinth in chaos verkeren. Fred houdt strak de financiële bedrijfsprocessen in de gaten en zorgt ervoor dat iedereen een goede projectadministratie bijhoudt. Daarnaast denkt hij mee in hoe projecten efficiënter en effectiever kunnen worden geleid, waarmee hij het bedrijf en iedereen scherp houdt. En dat altijd met een glimlach.
Fred Szulc
Financiën en administratie
Anne werkt met enthousiasme als projectmedewerker bij Labyrinth. Tijdens haar studie Management of International Social Challenges heeft ze zich verdiept in de verdeling van kinderzorg en huishoudelijke taken tussen mannen en vrouwen, met een focus op gelijkheid en diversiteit. Momenteel studeert ze aan de Universiteit Leiden, waar ze zich richt op onze digitale veiligheid.
Laurien zet zich in voor een maatschappij waarin iedereen volwaardig kan leven, waarbij de aandacht uitgaat naar de mensen die niet standaard gehoord en gezien worden. Als project- en gespreksleider richt zij zich op de basisbehoeften in het leven, zoals financiële gezondheid, een dak boven ieders hoofd en een gevoel van welzijn. Dit doet zij door met een pragmatische houding en nieuwsgierige blik dingen aan te pakken. Als algemeen manager binnen Labyrinth is zij verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering. Ze is daarbij in nauw contact met de medewerkers en hun projecten. Kennismaken? Stuur een bericht of bel!
Samater is gedreven en enthousiast. Door zijn ervaring als interviewer weet hij als geen ander wat er voor nodig is om achter de voordeur te komen en met mensen in gesprek te raken. Deze expertise zet hij in bij Labyrinth, waar hij onder andere interviewers traint en begeleidt. Daarnaast is Samater heel betrokken bij de Somalische gemeenschap en is hij een geboren netwerker. Hij weet mensen op de juiste manier te enthousiasmeren voor tal van projecten en met zijn inlevingsvermogen, luisterend oor, positieve houding en creativiteit brengt hij onwijs veel ervaring en expertise mee om binnen Labyrinth de juiste doelgroepen te bereiken.
Vanuit de onderzoeksmaster Migration, Ethnic Relations & Multiculturalism heeft Lianne kennis van thema’s gericht op migratie, integratie en etnische relaties. Binnen Labyrinth is zij betrokken bij zowel kwantitatieve als kwalitatieve projecten. Lianne werkt graag nauwkeurig en gestructureerd en het opschonen en controleren van survey data en coderen van kwalitatieve interviews past dan ook helemaal in haar straatje. Naast onderwerpen als migratie en integratie heeft Lianne affiniteit met jeugd en duurzaamheid.
Met oog voor detail en hart voor de zaak zet Famke zich in voor maatschappelijke onderwerpen. Tijdens haar studie Management of International Social Challenges heeft ze onderzoek verricht naar de participatie van buurtbewoners bij stedelijke herinrichting in Rotterdam. Als projectmedewerker bij Labyrinth coördineert ze verschillende veldwerkprojecten en heeft ze bovendien ervaring als interviewer.
Olga is junior onderzoeker bij Labyrinth. Olga is recent afgestudeerd met een master Sociologie aan de Universiteit van Amsterdam. Voordat ze bij Labyrinth kwam heeft ze jaren gewerkt als animatie-filmmaker. Hierdoor weet ze goed hoe je complexe data inzichtelijk kunt maken voor een groter publiek en heeft ze een scherp oog voor de opmaak en de toegankelijkheid van taalgebruik in rapportages. Ze is zowel kwantitatief als kwalitatief onderlegd en houdt zich vooral bezig met vragenlijsten programmeren, data analyse en het schrijven van rapportages.
Kim is een senior onderzoeker met meer dan 15 jaar ervaring in migratieonderzoek en mondiale vraagstukken zoals klimaatverandering en sociale ongelijkheid. Met een achtergrond in zowel kwantitatieve als kwalitatieve methoden combineert zij academische grondigheid met een participatieve benadering, waarbij zij nauw samenwerkt met betrokkenen om verhalen en ervaringen van mensen zelf tot leven te brengen. Haar expertise komt tot uiting in zorgvuldig uitgevoerd onderzoek en publicaties die inzicht bieden in complexe maatschappelijke vraagstukken.
Tessi is projectleider bij Labyrinth Onderzoek. Na drie jaar als docent in de academische wereld gewerkt te hebben, wilde ze graag meer doen met onderzoek. Haar kracht ligt met name in kwantitatief onderzoek, en eerder heeft ze ook onderzoek uitgevoerd naar discriminatie in Rotterdam. Door haar achtergrond in internationale betrekkingen en sociologie heeft ze kennis van een breed scala aan maatschappelijke onderwerpen, met een focus in vraagstukken rondom identiteit, migratie en diversiteit.
Saskia is een freelance onderzoeker met ruime ervaring in maatschappelijke vraagstukken, vooral op het gebied van seksuele en reproductieve gezondheid en rechten (SRGR), humanitaire hulp en mensenrechten. Met een achtergrond in ethiek en internationale betrekkingen heeft zij eerder gewerkt voor Artsen Zonder Grenzen en het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Zij heeft expertise in participatieve onderzoeksmethoden waarbij de verhalen van mensen zelf centraal staan, zoals Photovoice en Most Significant Change.
Met een achtergrond in politicologie en sociale geografie sluit Joost goed aan bij het werk van Labyrinth Onderzoek. Joost is maatschappelijk betrokken en heeft een sterk rechtvaardigheidsgevoel. Middels zijn studie en vrijwilligerswerk heeft hij zich daarom ingezet voor en gewerkt met diverse groepen, zoals vluchtelingen, LHBTI+ personen en kinderen. Daarnaast heeft hij een vlotte pen en ervaring met het voeren van interviews. Met zijn passie en ervaring zet hij zich nu in als projectmedewerker bij Labyrinth Onderzoek.
Wenda is stadssocioloog en geboren en getogen Rotterdammer. Ze heeft ruim 20 jaar ervaring met het uitvoeren van zowel kwantitatief als kwalitatief onderzoek. Van 2001 tot 2015 werkte ze aan de universiteit. Eerst aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, vervolgens 10 jaar aan de TU Delft waar ze promoveerde op een onderzoek naar buurteffecten. Sinds 8 jaar is ze zelfstandig onderzoeker.
Thema’s van onderzoek zijn onder meer buurtverandering, thuisgevoel, diversiteit, veerkracht en bewonersparticipatie. Ze is sterk maatschappelijk betrokken en wil graag oplossingen aandragen of zelf uitvoeren.