Medewerkers

Benieuwd naar ons team? Maak hieronder, in willekeurige volgorde, kennis met onze medewerkers.

Wenda is stadssocioloog en geboren en getogen Rotterdammer. Ze heeft ruim 20 jaar ervaring met het uitvoeren van zowel kwantitatief als kwalitatief onderzoek. Van 2001 tot 2015 werkte ze aan de universiteit. Eerst aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, vervolgens 10 jaar aan de TU Delft waar ze promoveerde op een onderzoek naar buurteffecten. Sinds 8 jaar is ze zelfstandig onderzoeker.
Thema’s van onderzoek zijn onder meer buurtverandering, thuisgevoel, diversiteit, veerkracht en bewonersparticipatie. Ze is sterk maatschappelijk betrokken en wil graag oplossingen aandragen of zelf uitvoeren.

Foto van Wenda Doff

Wenda Doff

Onderzoeker

Samater is gedreven en enthousiast. Door zijn ervaring als interviewer weet hij als geen ander wat er voor nodig is om achter de voordeur te komen en met mensen in gesprek te raken. Deze expertise zet hij in bij Labyrinth, waar hij onder andere interviewers traint en begeleidt. Daarnaast is Samater heel betrokken bij de Somalische gemeenschap en is hij een geboren netwerker. Hij weet mensen op de juiste manier te enthousiasmeren voor tal van projecten en met zijn inlevingsvermogen, luisterend oor, positieve houding en creativiteit brengt hij onwijs veel ervaring en expertise mee om binnen Labyrinth de juiste doelgroepen te bereiken.

Foto van Samater Geddi

Samater Geddi

Projectleider

Debberah is zeer ondernemend en weet van aanpakken. Binnen Labyrinth is ze o.a. verantwoordelijk voor dataverzameling, veldwerkprojecten en personeelszaken. Ze heeft als projectleider veel ervaring met supervisie van onderzoeken in zowel Nederland als België. Als manager is ze nauw betrokken bij de organisatie en ontwikkeling van Labyrinth. Daarnaast heeft ze als milieuwetenschapper een specialisme in social trade en duurzaamheidsvraagstukken.

Foto van Debberah ten Velthuis

Debberah ten Velthuis

Manager / Projectleider

Olga is junior onderzoeker bij Labyrinth. Olga is recent afgestudeerd met een master Sociologie aan de Universiteit van Amsterdam. Voordat ze bij Labyrinth kwam heeft ze jaren gewerkt als animatie-filmmaker. Hierdoor weet ze goed hoe je complexe data inzichtelijk kunt maken voor een groter publiek en heeft ze een scherp oog voor de opmaak en de toegankelijkheid van taalgebruik in rapportages. Ze is zowel kwantitatief als kwalitatief onderlegd en zal op dit project zich bezig houden met het programmeren van de vragenlijst, analyseren van de data en het schrijven van de rapportages.

Foto van Olga van den Brandt

Olga van den Brandt

Projectmedewerker

Vanuit de onderzoeksmaster Migration, Ethnic Relations & Multiculturalism heeft Lianne kennis van thema’s gericht op migratie, integratie en etnische relaties. Binnen Labyrinth is zij betrokken bij zowel kwantitatieve als kwalitatieve projecten. Lianne werkt graag nauwkeurig en gestructureerd en het opschonen en controleren van survey data en coderen van kwalitatieve interviews past dan ook helemaal in haar straatje. Naast onderwerpen als migratie en integratie heeft Lianne affiniteit met jeugd en duurzaamheid.

Foto van Lianne Straver

Lianne Straver

Projectmedewerker

WOEF!

Foto van Nandi

Nandi

Kantoorhond

Zonder Fred zou Labyrinth in chaos verkeren. Fred houdt strak de financiële bedrijfsprocessen in de gaten en zorgt ervoor dat iedereen een goede projectadministratie bijhoudt. Daarnaast denkt hij mee in hoe projecten efficiënter en effectiever kunnen worden geleid, waarmee hij het bedrijf en iedereen scherp houdt. En dat altijd met een glimlach.

Foto van Fred Szulc

Fred Szulc

Financiën en administratie

Niet praten over hen, maar met hen. Dat is de filosofie van waaruit Nathan in 2003 Labyrinth oprichtte. Informatie halen bij de bron en eigen kracht staan voor Nathan centraal. Hij is sociaal geograaf en (inter)nationaal expert op het gebied van wonen, wijken, wijkeconomie, geldstromen, verdienmodellen, sociaal ondernemerschap en multiculturele vraagstukken. Daarnaast is hij initiator en conceptontwikkelaar van het toonaangevende Krachtstation met een eigen duurzaam verdienmodel en mede oprichter van Geldstromen door de Wijk.

Foto van Nathan Rozema

Nathan Rozema

Directeur

Tamar Huiberts heeft een achtergrond in de communicatiewetenschappen en religiewetenschappen. Zij heeft jarenlange ervaring als communicatieadviseur, woordvoerder en projectmanager bij verschillende organisaties. Bij Labyrinth combineert zij haar liefde voor onderzoek met haar ervaring in het leiden van onze grotere projecten.

Foto van Tamar Huiberts

Tamar Huiberts

Projectleider

Jan-Jaap heeft een achtergrond in culturele antropologie en ontwikkelingssociologie, islam en conflict studies en expertise op het gebied van diversiteit en sociale veiligheid. 

Jan-Jaap van Eerten

Onderzoeker / Projectleider

Andrey is een man van visie. Als locatiemanager houdt hij zich vooral bezig met hoe Labyrinth kan blijven groeien en ontwikkelen. Met een bak aan ervaring op gebied van strategie bij grote internationale bedrijven wil hij onze organisatie naar een hoger niveau tillen. Dat begint met het goed zorgen voor iedereen die bij Labyrinth werkt, en met het nadenken over hoe we onze opdrachtgevers zo goed mogelijk tegemoet kunnen komen.

Foto van Andrey Pavlenko

Andrey Pavlenko

Locatiemanager Utrecht

Şeyda heeft een achtergrond in Midden-Oostenstudies en heeft zich voornamelijk gefocust op de Turkse taal, cultuur en geschiedenis. Ze heeft kennis over de huidige staat van het Midden-Oosten (voornamelijk Turkije) en hoe de situaties de rest van de wereld kunnen beïnvloeden. Ze is enthousiast, weet wat ze wil en gaat er ook voor 100% voor. De ervaringen die zij heeft opgedaan in het veld als interviewer, werver en supervisor neem ze nu mee naar kantoor.

Foto van Seyda Ayvat

Seyda Ayvat

Projectmedewerker / Veldwerkcoördinator