Medewerkers

Benieuwd naar ons team? Maak hieronder, in willekeurige volgorde, kennis met onze medewerkers.

Şeyda heeft een achtergrond in Midden-Oostenstudies en heeft zich voornamelijk gefocust op de Turkse taal, cultuur en geschiedenis. Ze heeft kennis over de huidige staat van het Midden-Oosten (voornamelijk Turkije) en hoe de situaties de rest van de wereld kunnen beïnvloeden. Ze is enthousiast, weet wat ze wil en gaat er ook voor 100% voor. De ervaringen die zij heeft opgedaan in het veld als interviewer, werver en supervisor neem ze nu mee naar kantoor.

Foto van Seyda Ayvat

Seyda Ayvat

Projectmedewerker / Veldwerkcoördinator

Foto van Tareq Albaghdadi

Tareq Albaghdadi

Projectmedewerker ICT

Tom is als cultureel antropoloog geïnteresseerd in hoe (groepen) mensen in het dagelijks leven omgaan met culturele diversiteit en sociale uitsluiting. Zijn expertise ligt op het gebied van inburgering, integratie, etniciteit en onderwijs. Tom heeft ervaring als onderzoeker bij diverse ngo’s en werkte in het verleden als interviewer voor Labyrinth.

Foto van Tom Kruis

Tom Kruis

Onderzoeker / Projectleider

Niet praten over hen, maar met hen. Dat is de filosofie van waaruit Nathan in 2003 Labyrinth oprichtte. Informatie halen bij de bron en eigen kracht staan voor Nathan centraal. Hij is sociaal geograaf en (inter)nationaal expert op het gebied van wonen, wijken, wijkeconomie, geldstromen, verdienmodellen, sociaal ondernemerschap en multiculturele vraagstukken. Daarnaast is hij initiator en conceptontwikkelaar van het toonaangevende Krachtstation met een eigen duurzaam verdienmodel en mede oprichter van Geldstromen door de Wijk.

Foto van Nathan Rozema

Nathan Rozema

Directeur

WOEF!

Foto van Nandi

Nandi

Kantoorhond

Tamar Huiberts heeft een achtergrond in de communicatiewetenschappen en religiewetenschappen. Zij heeft jarenlange ervaring als communicatieadviseur, woordvoerder en projectmanager bij verschillende organisaties. Bij Labyrinth combineert zij haar liefde voor onderzoek met haar ervaring in het leiden van onze grotere projecten.

Foto van Tamar Huiberts

Tamar Huiberts

Projectleider

Vanuit de onderzoeksmaster Migration, Ethnic Relations & Multiculturalism heeft Lianne kennis van thema’s gericht op migratie, integratie en etnische relaties. Binnen Labyrinth is zij betrokken bij zowel kwantitatieve als kwalitatieve projecten. Lianne werkt graag nauwkeurig en gestructureerd en het opschonen en controleren van survey data en coderen van kwalitatieve interviews past dan ook helemaal in haar straatje. Naast onderwerpen als migratie en integratie heeft Lianne affiniteit met jeugd en duurzaamheid.

Foto van Lianne Straver

Lianne Straver

Projectmedewerker

Damjan heeft een achtergrond in Internationale Communicatie, met focus op Public Relations. Hij is bij Labyrinth verantwoordelijk voor agendabeheer, correspondentie en coördinatie van veldwerk.

Foto van Damjan Abusafija

Damjan Abusafija

Projectmedewerker

Judith is als sociologe en migratiedeskundige geïnteresseerd in hoe mensen vanuit een ander land en hun leven en carrière in Nederland weer opbouwen. Zij heeft bij de UvA promotieonderzoek gedaan over Iraanse studenten die via Turkije op stapsgewijze manier migreren naar Europa en de VS. Ze keek daarbij vooral naar de invloed van sociaal-economische achtergrond op hun migratieproces. Bij dit onderzoek kwam haar talenkennis van het Turks en Perzisch goed van pas. Judith heeft ook veel ervaring met projecten waarbij de arbeidsmarktparticipatie van vluchtelingen wordt versterkt.

Foto van Judith Zijlstra

Judith Zijlstra

Projectleider

Jan-Jaap heeft een achtergrond in culturele antropologie en ontwikkelingssociologie, islam en conflict studies en expertise op het gebied van diversiteit en sociale veiligheid. 

Foto van Jan-Jaap van Eerten

Jan-Jaap van Eerten

Onderzoeker / Projectleider

De burger is de alfa en de omega voor bedrijf en bestuur. “Niet praten over, maar met hen” is dus mijn houding als burger, gepromoveerd sociaalgeografisch onderzoeker, marketeer, adviseur en medeoprichter van o.a. de Wijkcoöperatie Kanaleneiland. Ik werk als onderzoeksmanager en senior onderzoeker/adviseur. Mijn thema’s zijn wonen, zorg, leefbaarheid, klimaat, gebiedsontwikkeling en methodologie.

Foto van Roland Goetgeluk

Roland Goetgeluk

Onderzoeksmanager & Adviseur

Wenda is stadssocioloog en geboren en getogen Rotterdammer. Ze heeft ruim 20 jaar ervaring met het uitvoeren van zowel kwantitatief als kwalitatief onderzoek. Van 2001 tot 2015 werkte ze aan de universiteit. Eerst aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, vervolgens 10 jaar aan de TU Delft waar ze promoveerde op een onderzoek naar buurteffecten. Sinds 8 jaar is ze zelfstandig onderzoeker.
Thema’s van onderzoek zijn onder meer buurtverandering, thuisgevoel, diversiteit, veerkracht en bewonersparticipatie. Ze is sterk maatschappelijk betrokken en wil graag oplossingen aandragen of zelf uitvoeren.

Foto van Wenda Doff

Wenda Doff

Onderzoeker

Samater is gedreven en enthousiast. Door zijn ervaring als interviewer weet hij als geen ander wat er voor nodig is om achter de voordeur te komen en met mensen in gesprek te raken. Deze expertise zet hij in bij Labyrinth, waar hij onder andere interviewers traint en begeleidt. Daarnaast is Samater heel betrokken bij de Somalische gemeenschap en is hij een geboren netwerker. Hij weet mensen op de juiste manier te enthousiasmeren voor tal van projecten en met zijn inlevingsvermogen, luisterend oor, positieve houding en creativiteit brengt hij onwijs veel ervaring en expertise mee om binnen Labyrinth de juiste doelgroepen te bereiken.

Foto van Samater Geddi

Samater Geddi

Projectleider

Debberah is zeer ondernemend en weet van aanpakken. Binnen Labyrinth is ze o.a. verantwoordelijk voor dataverzameling, veldwerkprojecten en personeelszaken. Ze heeft als projectleider veel ervaring met supervisie van onderzoeken in zowel Nederland als België. Als manager is ze nauw betrokken bij de organisatie en ontwikkeling van Labyrinth. Daarnaast heeft ze als milieuwetenschapper een specialisme in social trade en duurzaamheidsvraagstukken.

Foto van Debberah ten Velthuis

Debberah ten Velthuis

Manager / Projectleider