Labyrinth Academy: geef je op voor een webinar over ‘Broedplaatsen in de wijk’.

Afbeelding bij Labyrinth Academy: geef je op voor een webinar over ‘Broedplaatsen in de wijk’.

Labyrinth Academy presenteert -i.s.m. de HAN (University for Applied Sciences)- een webinar over ‘Broedplaatsen in de wijk’.

Meld je aan via link:

En Nu Doorpakken!

In het webinar op 20 mei gaan we met elkaar in gesprek over werkzame en niet werkzame principes, kansen, randvoorwaarden en perspectief voor sociale ondernemers in de wijk.

Dat doen we met aan tafel Frans de Vijlder (Lector HAN University of Applied Sciences) – die onlangs een evaluatie heeft uitgevoerd van de ‘broedplaatsmethode’ in Arnhem – en met Nathan Rozema (Directeur Labyrinth Onderzoek & Advies, mede oprichter van het Krachtstation en voorzitter van de Wijkcoöperatie in Utrecht Kanaleneiland).

Er is uitgebreid gelegenheid om vragen te stellen en mee te discussiëren.

Dit webinar is de opstart vanuit de ‘Operatie Wijken’. In deze maandelijkse talkshow gaat Labyrinth Academy in samenwerking met het programma Leefbaarheid en Veiligheid van het ministerie BZK – als in een militaire operatie – de kansen van wijken verkennen, gericht op (on)conventionele werkwijzen, aanpakken en strategieën die nodig zijn voor doorbraken en ontwikkeling van wijken.

Kortom, alles wat nodig is om NU door te kunnen pakken naar een succesvolle integrale wijkaanpak!