Deelnemers uit Utrecht gezocht, verdien 40 euro!

Afbeelding bij Sociale veiligheid

Woon of onderneem jij in Utrecht en ben je tussen de 18 en 70 jaar oud, meld je dan aan! Praat mee over de stad Utrecht en kom ons op een avond vertellen hoe je de stad ervaart. Deel met ons jouw verhalen over wat je meemaakt en beleeft in Utrecht. Als je meedoet dan zal je voor één of twee avonden worden uitgenodigd. Deelnemers ontvangen na deelname per gespreksavond een cadeaubon ter waarde van €40.

Er vinden in totaal drie gespreksavonden plaats

  • Dinsdag 6 juni van zeven uur ‘s avonds tot negen uur ’s avonds (vergoeding van €40)
  • Donderdag 8 juni van zeven uur ‘s avonds tot negen uur ’s avonds (vergoeding van €40)
  • Dinsdag 13 juni van zes uur ‘s avonds tot tien uur ’s avonds (vergoeding van €65)

Voor de avond van 13 juni ontvang je een cadeaubon van €65 maar deze avond kan je alleen bezoeken als je één van de twee eerdere avonden hebt bezocht.

Alle gesprekken vinden plaats in het Stadskantoor van de gemeente Utrecht.

Wil je €40 of meer verdienen, en kan je op één of liefst meerdere dagen? Meld je dan aan! Voor een goede verdeling van de deelnemers vragen wij je om een korte vragenlijst in te vullen. Klik hier om je gegevens in te vullen. Je antwoorden worden enkel gebruikt om een goede spreiding van de deelnemers te maken, en worden dus niet gedeeld met derden of gebruikt voor andere doeleinden. Uit alle aanmeldingen kiezen wij een aantal mensen voor de gespreksavonden.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op indien je wordt uitgenodigd. Uiteraard hoor je ook van ons als je niet wordt uitgenodigd.