Jongeren gezocht: wat is jouw identiteit? Verdien €10!

Afbeelding bij Jongeren gezocht: wat is jouw identiteit? Verdien €10!

Wie ben jij en wat is je identiteit?

Wie ben jij? Wat is jouw identiteit? Kan je jezelf zijn in Nederland? Wat vind je belangrijk in het leven? Hoe geef je daar dagelijks invulling aan? Welke talen spreek je? Met wie ben je bevriend en waarom? Wat doe je op sociale media? Wat is jouw relatie met Nederland en met het land van je (groot)ouders?

Onderzoek jongeren met migratieachtergrond

Labyrinth doet in samenwerking met het Kennisplatform Integratie en Samenleving (KIS) onderzoek naar de identiteit van jongeren met een migratieachtergrond. We zijn benieuwd naar hoe jongeren invulling geven aan hun identiteit en wat hun ervaringen zijn binnen de Nederlandse samenleving. Het is belangrijk dat hier onderzoek naar gedaan wordt, zodat er meer begrip komt voor de ervaringen en wensen van deze jongeren binnen de Nederlandse samenleving.

Geef je mening en verdien €10!

Heb jij antwoord op deze vragen? Geef je mening en deel je ervaring!

De vragenlijst kan worden ingevuld via

www.onderzoek-jongeren.nl

De link mag gerust met familie en vrienden worden gedeeld.

Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer een half uur. Jouw antwoorden worden anoniem verwerkt. Met het invullen van deze vragenlijst verdien je een cadeaubon ter waarde van €10,-. Hiervoor dien je de vragenlijst volledig af te ronden en op de laatste pagina jouw e-mailadres in te vullen.

Vragen? Neem gerust contact met ons op.