Medewerkers

Benieuwd naar ons team? Maak hieronder, in willekeurige volgorde, kennis met onze medewerkers.

Romio heeft een passie voor sociale en culturele onderwerpen. Hij staat graag klaar om anderen te helpen en te ondersteunen. Met zijn achtergrond in en betrokkenheid bij de Syrische gemeenschap vindt hij het belangrijk om vanuit verschillende perspectieven naar maatschappelijke vraagstukken te kijken. Op die manier wil hij zorgen dat iedereen zijn stem kan laten horen. Naast zijn werk bij Labyrinth studeert hij Social Work en blijft op die manier ook betrokken bij (andere) culturele en maatschappelijke vraagstukken.

Foto van Romio Hasson

Romio Hasson

Projectmedewerker

Jan heeft ruim 20 jaar ervaring bij servicedesks met ICT-gerelateerde zaken en ondersteunde daarbij verschillende organisaties en bedrijven. Ook heeft hij in het verleden als vrijwilliger bij scholen ICT-ondersteuning aangeboden. Naast zijn werkzaamheden bij Labyrinth heeft Jan een eigen bedrijf, waar hij particulieren en kleine bedrijven helpt met alledaagse ICT-problemen. Jan vindt bewustzijn van het milieu belangrijk en staat daarom voor zo weinig mogelijk verspilling.

Foto van Jan Boellaard

Jan Boellaard

ICT werkplekbeheerder

Vanuit de onderzoeksmaster Migration, Ethnic Relations & Multiculturalism heeft Lianne kennis van thema’s gericht op migratie, integratie en etnische relaties. Binnen Labyrinth is zij betrokken bij zowel kwantitatieve als kwalitatieve projecten. Lianne werkt graag nauwkeurig en gestructureerd en het opschonen en controleren van survey data en coderen van kwalitatieve interviews past dan ook helemaal in haar straatje. Naast onderwerpen als migratie en integratie heeft Lianne affiniteit met jeugd en duurzaamheid.

Foto van Lianne Straver

Lianne Straver

Projectmedewerker

Tom is als cultureel antropoloog geïnteresseerd in hoe (groepen) mensen in het dagelijks leven omgaan met culturele diversiteit en sociale uitsluiting. Zijn expertise ligt op het gebied van inburgering, integratie, etniciteit en onderwijs. Tom heeft ervaring als onderzoeker bij diverse ngo’s en werkte in het verleden als interviewer voor Labyrinth.

Foto van Tom Kruis

Tom Kruis

Onderzoeker / Projectleider / Privacy officer

Niet praten over hen, maar met hen. Dat is de filosofie van waaruit Nathan in 2003 Labyrinth oprichtte. Informatie halen bij de bron en eigen kracht staan voor Nathan centraal. Hij is sociaal geograaf en (inter)nationaal expert op het gebied van wonen, wijken, wijkeconomie, geldstromen, verdienmodellen, sociaal ondernemerschap en multiculturele vraagstukken. Daarnaast is hij initiator en conceptontwikkelaar van het toonaangevende Krachtstation met een eigen duurzaam verdienmodel en mede oprichter van Geldstromen door de Wijk.

Foto van Nathan Rozema

Nathan Rozema

Directeur

Samater is gedreven en enthousiast. Door zijn ervaring als interviewer weet hij als geen ander wat er voor nodig is om achter de voordeur te komen en met mensen in gesprek te raken. Deze expertise zet hij in bij Labyrinth, waar hij onder andere interviewers traint en begeleidt. Daarnaast is Samater heel betrokken bij de Somalische gemeenschap en is hij een geboren netwerker. Hij weet mensen op de juiste manier te enthousiasmeren voor tal van projecten en met zijn inlevingsvermogen, luisterend oor, positieve houding en creativiteit brengt hij onwijs veel ervaring en expertise mee om binnen Labyrinth de juiste doelgroepen te bereiken.

Foto van Samater Geddi

Samater Geddi

Projectmedewerker

Judith is als sociologe en migratiedeskundige geïnteresseerd in hoe mensen vanuit een ander land en hun leven en carrière in Nederland weer opbouwen. Zij heeft bij de UvA promotieonderzoek gedaan over Iraanse studenten die via Turkije op stapsgewijze manier migreren naar Europa en de VS. Ze keek daarbij vooral naar de invloed van sociaal-economische achtergrond op hun migratieproces. Bij dit onderzoek kwam haar talenkennis van het Turks en Perzisch goed van pas. Judith heeft ook veel ervaring met projecten waarbij de arbeidsmarktparticipatie van vluchtelingen wordt versterkt.

Foto van Judith Khajavi-Zijlstra

Judith Khajavi-Zijlstra

Projectleider

Jan-Jaap heeft een achtergrond in culturele antropologie en ontwikkelingssociologie, islam en conflict studies en expertise op het gebied van diversiteit en sociale veiligheid. Bij Labyrinth is hij onder meer betrokken bij evaluatieonderzoeken naar programma’s ten behoeve van preventie van radicalisering.

Foto van Jan-Jaap van Eerten

Jan-Jaap van Eerten

Onderzoeker / Projectleider

Debberah is zeer ondernemend en weet van aanpakken. Binnen Labyrinth is ze o.a. verantwoordelijk voor dataverzameling, veldwerkprojecten en personeelszaken. Ze heeft als projectleider veel ervaring met supervisie van onderzoeken in zowel Nederland als België. Als manager is ze nauw betrokken bij de organisatie en ontwikkeling van Labyrinth. Daarnaast heeft ze als milieuwetenschapper een specialisme in social trade en duurzaamheidsvraagstukken.

Foto van Debberah ten Velthuis

Debberah ten Velthuis

Manager / Projectleider

WOEF!

Foto van Nandi

Nandi

Kantoorhond

Siham is de hoeksteen binnen de organisatie van Labyrinth. Siham is medeverantwoordelijk voor personeelszaken, administratie en ons kantoor. Daarnaast ondersteunt ze bij uiteenlopende onderzoeken en heeft ze ervaring als interviewer. Siham kent het werk van Labyrinth van binnen en buiten.

Foto van Siham Bakaoui

Siham Bakaoui

Projectmedewerker

Met een achtergrond in zowel theologie, antropologie als ontwikkelingsstudies heeft Hanneke een breed multidisciplinair denkkader. Bij Labyrinth is ze verantwoordelijk voor de coördinatie van ons interviewteam en panel. Ze heeft ervaring met duurzaamheidsvraagstukken, in het bijzonder inclusieve duurzaamheid. Daarnaast schrijft ze naast haar werk bij Labyrinth voor het tijdschrift so/creatie over sociaal ondernemerschap.

Foto van Hanneke Kastelijns

Hanneke Kastelijns

Coördinator interviewteam en panel