Inclusief onderzoeken

Afbeelding bij Inclusief onderzoeken

Bereik iedereen met uw onderzoek

Wij werken vanuit de visie ‘niet praten over, maar met’. Door jarenlange ervaring met onderzoek onder ‘moeilijk bereikbare doelgroepen’ weten wij dat deze eigenlijk niet bestaan. Het draait om een juiste manier van betrekken en benaderen. Hiervoor maken wij onder meer gebruik van ons gespecialiseerde en diverse team van (meertalige) interviewers. Zij weten als geen ander wat nodig is om aansluiting te vinden bij de doelgroep. Welke leeftijd, opleiding, herkomst, of taalachtergrond deze ook heeft.

Wij zien dat verschillende groepen in de samenleving nu vaak onvoldoende bij onderzoek worden betrokken en niet goed worden bereikt. Denk bijvoorbeeld aan praktisch opgeleiden, laaggeletterden, mensen met weinig digitale vaardigheden, ouderen, anderstaligen en groepen mensen met migratieachtergrond. Dit gaat niet alleen ten koste van de kwaliteit van onderzoek. Ook heeft het tot gevolg dat hun stem bij het vormen van beleid vaak onvoldoende wordt meegenomen. Bij Labyrinth weten wij uit ervaring: dat kan anders!

Meer weten?

Stel ons hier uw vraag of neem contact met ons op via 030 – 262 71 91. Wil je deel uitmaken van ons interviewteam? Lees dan hier verder.

Verder lezen?

Benieuwd hoe Labyrinth verschillende doelgroepen betrekt? Lees dan hier verder: