Labyrinth Panel

Jouw mening telt!

“IIk woon al 40 jaar in NL. Ik vind het heel interessant om mijn mening te vertellen over verschillende onderwwerpen.”

“Ik heb een leuke ervaring overgehouden aan het invullen van de enquête en wil graag mijn steentje bijdragen waar nodig is als respondent.”

Jouw mening telt! Als je lid bent van het Labyrinth Panel kun je meedoen aan verschillende soorten onderzoeksprojecten van Labyrinth. Je kan hierbij denken aan het invullen van een vragenlijst, maar we hebben regelmatig mensen nodig die hun mening willen geven in bijvoorbeeld een groepsgesprek of een interview. Als we je een uitnodiging sturen voor deelname aan onderzoeken beslis je natuurlijk zelf of je mee wilt doen. 

Door deel te nemen kan je meedenken over jouw woonplaats, jouw buurt of juist maatschappelijke thema’s die spelen in Nederland. Deelnemers van ons panel hebben de laatste tijd bijvoorbeeld een vragenlijst ingevuld over hun leven tijdens corona. Ook hebben zij kunnen aangeven wat zij nodig hebben in deze tijd in een onderzoek voor het Rode Kruis.  

Krijg een leuke beloning!

Vaak krijg je voor deelname aan onderzoek ook (kans op) een beloning. Je krijgt bijvoorbeeld een cadeuabon of je maakt kans op het winnen van een tablet.

Lijkt het je leuk om jouw mening te laten horen over verschillende maatschappelijke onderwerpen? Schrijf je dan in voor het panel!

*Hier vind je meer informatie over hoe Labyrinth omgaat met panelregistraties